Απίθανος τύπος ξυπνά με hangover σε λάθος σπίτι, τους έφαγε τα noodles

Απίθανος τύπος ξυπνά με hangover σε λάθος σπίτι, τους έφαγε τα noodles

Ξύπνησε με hangover σε λάθος σπίτι μετά από άγριο ξενύχτι και είχε ετοιμάσει να φάει noodles για να "στρώσει" μετά τα ξύδια. Πράγματα που μπορούν να συμβούν σε όλους μας.

Party hard. Άσχημο πράγμα όταν δεν έχεις κάποιον μαζί να σε προσέχει.

Ο παρακάτω εικονιζόμενος στο βίντεο φίλος μας, πήγε σε πάρτι στη Σκωτία, στη Γλασκόβη για την ακρίβεια, ήπιε σαν να μην υπάρχει αύριο, ξύπνησε την άλλη μέρα σε λάθος σπίτι με hangover χωρίς να θυμάται τίποτα και μαγείρεψε και noodles για να φάει.

Οι ιδιοκτήτες τον βρήκαν στην κουζίνα.

Στο βίντεο εξηγεί την όλη κατάσταση. “Ένα ζευγάρι με ξύπνησε, με ρωτούσαν ποιος είμαι. Τους είπα, τι εννοείτε, ήμουν εδώ στο πάρτι χθες βράδυ. Και μου απάντησαν, πραγματικά δεν είχαμε εδώ κανένα πάρτι”.

Το ζευγάρι τον βρήκε να κοιμάται στον καναπέ στην κουζίνα – σαλόνι, ενώ πρώτα είχε καταναλώσει noodles που βρήκε σε ντουλάπι και μαγείρεψε.

“Πήρα ταξί χθες βράδυ”, συνεχίζει στο βίντεο. “Το ταξί με έφερε εδώ. Με κάποιον τρόπο μπήκα στο σπίτι”. Το ζευγάρι όχι μόνο δεν φώναξε την αστυνομία, αλλά αφού συνέφεραν τον φίλο μας, τον κέρασαν πρωινό και τσάι και κατέγραψαν τους εαυτούς τους στο βίντεο που ανέβασε στο facebook.

Αυτό θα πει αλληλεγγύη και φιλοξενία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα