Απίθανη διάσωση

Απίθανη διάσωση

Οι κάμερες ενός σταθμού τρένων στην Ισπανία, κατέγραψε την απίθανη διάσωση από αστυνομικό, ενός επιβάτη που έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στις ράγες (Vid.)

Συγκλονιστικές στιγμές κατέγραψαν οι κάμερες σε σταθμό τρένου στην Ισπανία, όπου ένας εκτός υπηρεσίας αστυνομικός πήδηξε στις ράγες για να σώσει έναν συνάνθρωπό του, ο οποίος νωρίτερα παραπάτησε και έπεσε επίσης στις ράγες.

Αποτέλεσμα ήταν τελικά να χτυπήσει και να μείνει ακινητοποιημένος ο αστυνομικός, ενώ πλησίαζε ο συρμός, θέτοντας κυριολεκτικά σε κίνδυνο τη ζωή του.

Το βίντεο δείχνει τον 41χρονο άνδρα, να πλησιάζει προς την άκρη της αποβάθρας, να παραπατάει και τελικά να γλιστράει, πέφτοντας με την πλάτη στις γραμμές του τρένου.

ADVERTISING

Οι επιβάτες που βρίσκονταν στις αποβάθρες, πάγωσαν στο θέαμα του πεσμένου άνδρα, ενώ κάποιοι φωνάζοντας και κουνώντας τα χέρια τους, προσπαθούσαν να κάνουν νόημα στον οδηγό του συρμού που πλησίαζε, να σταματήσει.

Ένας από αυτούς τόλμησε να αψηφήσει τον κίνδυνο και να πηδήξει στις γραμμές. Ο 30χρονος αστυνομικός, που βρισκόταν στην απέναντι αποβάθρα, κατέβηκε και άρπαξε τον άνδρα , ενώ το τρένο σταμάτησε οριακά και από τους δύο.

Να σημειωθεί ότι ο 30χρονος αποφοίτησε από την Ακαδημία Αστυνομίας μόλις δύο μήνες πριν.

SHARE:

24Media Network