Αποφυλακίστηκαν οι γονείς του μικρού Άσια

Αποφυλακίστηκαν οι γονείς του μικρού Άσια

Να επισκεφτούν το μικρό Άσια ζήτησαν οι γονείς του βγαίνοντας από τη φυλακή. Κρατούνταν με την κατηγορία ότι είχαν απαγάγει το πεντάχρονο αγόρι που πάσχει από όγκο στον εγκέφαλο

Οι γονείς του μικρού βρετανού Άσια Κινγκ που συνελήφθησαν στην Ισπανία καθώς πήραν χωρίς ιατρική άδεια το άρρωστο παιδί τους από νοσοκομείο του Σαουθάμπτον στη νότια Αγγλία και το μετέφεραν στην Ισπανία υποσχέθηκαν να επισκεφθούν τον γιο τους "το συντομότερο δυνατόν", βγαίνοντας το βράδυ της Τρίτης από φυλακή κοντά στη Μαδρίτη.

«Θα δούμε το γιο μας το συντομότερο δυνατόν. Θα πεθαίνουμε για να δούμε το πρόσωπό του» είπε ο πατέρας του Άσια ο Μπρέτ Κινγκ μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από την φυλακή του Σότο ντελ Ρεάλ πριν επιβιβαστεί με τη σύζυγό του σε ένα αυτοκίνητο για να αναχωρήσουν από τον τόπο κράτησής τους.

«Ευχαριστώ για όλα. Ευχαριστώ την Ισπανία που μας βοήθησε. Ευχαριστώ την Αγγλία που μας βοήθησε», δήλωσε ο Μπρέτ Κινγκ.

Το ζευγάρι συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στο νότιο τμήμα της Ισπανίας, λόγω του εντάλματος σύλληψης που έχει εκδοθεί από τη Βρετανία με την κατηγορία της απαγωγής και της μεταφοράς χωρίς ιατρική άδεια του πεντάχρονου μικρού ο οποίος πάσχει από όγκο στον εγκέφαλο. Η βρετανική δικαιοσύνη τελικά διέταξε την Τρίτη να αρθεί το ένταλμα σύλληψης, επιτρέποντας την απελευθέρωση του ζευγαριού από τη φυλακή. Από το Σάββατο, όταν και βρέθηκε ο Άσια νοσηλεύεται σε ένα νοσοκομείο στη Μάλαγα.

Ο πατέρας του μικρού εξήγησε ότι είχαν πάρει το παιδί τους στην Ισπανία με την ελπίδα να πουλήσουν ένα σπίτι εκεί για να πληρώσουν μια εναλλακτική θεραπεία η οποία δεν γίνεται στο νοσοκομείο του Σαουθάμπτον όπου νοσηλευόταν ο Άσια.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network