Απολύθηκε η ποδηλάτισσα που έκανε άσεμνη χειρονομία στον Τραμπ

President Donald Trump participates in a briefing on hurricane recovery efforts, Wednesday, Oct. 25, 2017, in Dallas. (AP Photo/Evan Vucci)
President Donald Trump participates in a briefing on hurricane recovery efforts, Wednesday, Oct. 25, 2017, in Dallas. (AP Photo/Evan Vucci) AP

Η γυναίκα που ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο στον Ντόναλντ Τραμπ, δηλώνει δημόσια πως για αυτή της την πράξη, έχασε τη δουλειά της

Η Αμερικανίδα ποδηλάτισσα που ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο προς το προεδρικό αυτοκίνητο, στα τέλη του Οκτώβρη, ισχυρίζεται πως η χειρονομία της αυτή, που έκανε το γύρο του διαδικτύου της κόστισε η δουλειά της. Η Τζούλι Μπρίσκμαν, πρώην μέλος της ομάδας μάρκετινγκ στην εταιρία Akima LLC, οδηγούσε το ποδήλατό της όταν το προεδρικό αυτοκίνητο πέρασε από το δρόμο. Εκείνη τότε σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο και με το χέρι ψηλά έδειξε την αποδοκιμασία της στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

"Ήταν ο τρόπος που ένιωθα. Είμαι θυμωμένη, αγανακτισμένη" σχολίασε τότε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN, η γυναίκα απολύθηκε από την εργασία της, καθώς το θέμα πήρε τεράστια δημοσιότητα. Όπως αναφέρει, της εξήγησαν πως παραβίασε την πολιτική της εταιρίας αναφορικά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ίδια πάντως αποκαλύπτει πως δούλευε στο συγκεκριμένο πόστο μόλις για εξήμισι πριν το περιστατικό. "Περίμενα πως το θέμα θα έφτανε στην εταιρία μου τελικά σχολιάζει.

Η Μπρίκσμαν δηλώνει αγανακτισμένη με την προσπάθεια Τραμπ να αποδομήσει το σύστημα υγείας, αλλά και την αδιαφορία που όπως λέει επιδεικνύει για το γεγονός πως 500 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Λας Βέγκας. "Λευκοί ακροδεξιοί κάνουν πορεία και χτυπούν κόσμο στο Σάλροτσβιλ και εσύ τους αποκαλείς καλούς ανθρώπους" σχολιάζει χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ CNN

SHARE:

24Media Network