Απόπειρα επίθεσης με μαχαίρι κατά αστυνομικού κοντά στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, νεκρός ο Παλαιστίνιος

Οι εκπρόσωποι των φορέων που διοργάνωσαν την φαρμακευτική αποστολή φαρμακων στην Γάζα,η ανθρωπιστική οργάνωση Fair Planet, η Αλληλεγγύη για Όλους, το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, η Ένωση Παλαιστινίων Εργαζομένων, και ο ραδιοφωνικός σταθμός 105,5 Στο ΚΟΚΚΙΝΟ,έδωσαν σήμερα συνέντευξη τύπου μετά την ολοκλήρωση της αποστολής,Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014  (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Οι εκπρόσωποι των φορέων που διοργάνωσαν την φαρμακευτική αποστολή φαρμακων στην Γάζα,η ανθρωπιστική οργάνωση Fair Planet, η Αλληλεγγύη για Όλους, το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, η Ένωση Παλαιστινίων Εργαζομένων, και ο ραδιοφωνικός σταθμός 105,5 Στο ΚΟΚΚΙΝΟ,έδωσαν σήμερα συνέντευξη τύπου μετά την ολοκλήρωση της αποστολής,Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Έχασε τη ζωή του Παλαιστίνιος που επιχείρησε να μαχαιρώσει Ισραηλινό αστυνομικό στην παλαιά πόλη των Ιεροσολύμων

Ένας Παλαιστίνιος επιχείρησε σήμερα να μαχαιρώσει έναν αστυνομικό κοντά στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ πριν πέσει νεκρός από ισραηλινά πυρά, σύμφωνα με τις ισραηλινές και παλαιστινιακές πηγές.

"Αστυνομικοί εντόπισαν ένα άτομο που προκάλεσε τις υποψίες τους, πλησίασαν για να το ελέγξουν. Τότε ο τρομοκράτης έβγαλε ένα μαχαίρι και επιχείρησε να μαχαιρώσει έναν αστυνομικό πριν πέσει νεκρός", δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι πρόκειται για Παλαιστίνιο του οποίου η ταυτότητα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Από την 1η Οκτωβρίου επιθέσεις εναντίον ισραηλινών στόχων που πραγματοποιούν μεμονωμένα Παλαιστίνιοι και οι συγκρούσεις μεταξύ Παλαιστινίων και ισραηλινών στρατιωτών έχουν στοιχίσει τη ζωή σε 132 Παλαιστίνιους, 19 Ισραηλινούς, έναν Αμερικανό και έναν Ερυθραίο, σύμφωνα με απολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου. Οι Παλαιστίνιοι στη μεγάλη πλειοψηφία τους σκοτώθηκαν την ώρα που διέπρατταν ή προσπαθούσαν να διαπράξουν επιθέσεις, με μαχαίρι τις περισσότερες φορές, αλλά και με παγιδευμένο αυτοκίνητο και με όπλο.

Πηγή: ΑΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Παλαιστίνη
SHARE:

24Media Network