Σοφία Γιαμόρα: Το μοντέλο που συνδέουν με τον Λεμπρόν Τζέιμς

Σοφία Γιαμόρα: Το μοντέλο που συνδέουν με τον Λεμπρόν Τζέιμς
Λεμπρόν Τζέιμς και Σοφία Γιαμόρα

Ποια είναι η 23χρονη Σοφία Γιαμόρα, η οποία φέρεται να εμπλέκεται σε ερωτικό σκάνδαλο με τον σταρ του NBA, Λεμπρόν Τζέιμς; Η αποκάλυψη πρώην φίλης της για ερωτική συνεύρεση με τον άσο των Λέικερς.

Μπλεγμένος σε ερωτικό σκάνδαλο ο Λεμπρόν Τζέιμς, ή απλά “θύμα” μία ψευδούς φήμης, απόρροια της ρήξης στη φιλία δύο γυναικών;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Η σύζυγος του Νικ Βάνετ, αθλητή των Ντένβερ Μπρόνκος, δημοσίευσε μια εικόνα του σταρ των Λέικερς στον λογαριασμό της στο Instagram και έγραψε: “Είμαι η μόνη που δεν είναι fan του ΛεΜπρόν Τζέιμς; Υποθέτω πως δεν ήμουν ποτέ φαν ανθρώπων που απατούν τις γυναίκες τους και ειδικά με τη Σοφία Γιαμόρα”. Αν και το συγκεκριμένο story αποσύρθηκε σχετικά γρήγορα, η ζημιά είχε ήδη γίνει.

Η Έζρα Χαλίτι (η γυναίκα που κατηγόρησε τον Τζέιμς) και η 23χρονη Σοφία Γιαμόρα ήταν κολλητές φίλες, ωστόσο πλέον φαίνεται πως η σχέση τους έχει περάσει στα επίπεδα του μίσους και της αντιπάθειας, με αποτέλεσμα να προκύπτουν ιστορίες όπως αυτή που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Πλέον, αναμένεται μία απάντηση του “βασιλιά” του NBA που καλείται να διαφυλάξει την υπόληψη και το “καθαρό” μητρώο της πολυετούς καριέρας του.

Μέχρι τότε, ας γνωρίσουμε καλύτερα τη Σοφία Γιαμόρα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα