Αυτό το κορίτσι ζει με τέσσερα μπαλόνια στο πρόσωπο

Αυτό το κορίτσι ζει με τέσσερα μπαλόνια στο πρόσωπο

Η 23χρονη Κινέζα ακολουθεί μια αρκετά περίεργη θεραπεία προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα, λόγω ενός μεγάλου μελανώματος με το οποίο γεννήθηκε

Ένα απίστευτο Γολγοθά απ' την ώρα που γεννήθηκε περνάει μια 23χρονη στην Κίνα, η οποία γεννήθηκε με ένα μαύρο μελάνωμα στο πρόσωπό της και τώρα πια προσπαθώντας να σώσει τη ζωή της δοκίμασε μια αρκετά αμφιλεγόμενη θεραπεία, ζώντας με τέσσερα μπαλόνια κάτω απ' το δέρμα της.

Η Xiao Yan γεννήθηκε με ένα μελανοκυτταρικό σπίλο που καλύπτει σχεδόν το μισό της πρόσωπο και οι γιατροί που την παρακολουθούσαν φοβούνταν ότι θα μπορούσε να αποβεί καρκινογόνο, καθώς απ' τον περασμένο Μάρτιο της προκαλούσε έντονο πόνο.

ADVERTISING

Έτσι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αυτήν την περίεργη θεραπεία με τα μπαλόνια να της τραβάνε το δέρμα και τους γιατρούς να περιμένουν μέχρι να δημιουργηθεί νέος ιστός ώστε να της αφαιρέσουν το σημάδι.

Ο γενετήσιος μελανοκυτταρικός σπίλος είναι κάτι που εμφανίζεται σε μόλις ένα άτομο ανά 500.000 και θεωρείται τεράστιο αν στην ενηλικίωση είναι μεγαλύτερο από 20 εκατοστά σε διάμετρο. Οι στατιστικές για το πόσο συχνά μπορούν τέτοιοι σπίλοι να μετατραπούν σε καρκινώματα ποικίλλουν  με κάποιες έρευνες να δίνουν 1-2% πιθανότητες και άλλες 5-10%.

Αυτό το κορίτσι ζει με τέσσερα μπαλόνια στο πρόσωπο

Η Yan πάντως δήλωνε πως ήταν προετοιμασμένη να ζήσει με αυτό το μεγάλο σημάδι στο πρόσωπό της για το υπόλοιπο της ζωής της. «Παρά το τεράστιο σημάδι πέρασα καλά στα παιδικά μου χρόνια παίζοντας με τους φίλους μου. Ήμουν ανέμελη. Αλλά καθώς μεγάλωνα το γεγονός ότι ήμουν διαφορετική γινόταν ακόμη πιο ορατό», είπε η 23χρονη περιγράφοντας την περιπέτεια με την υγεία της.

Πηγή: Daily Mail

SHARE:

24Media Network