Αυτοκτόνησε ξάδελφος της Καμίλα – Είχε μείνει σε γιοτ φίλου του στην Ελλάδα λόγω οικονομικών δυσκολιών

Αυτοκτόνησε ξάδελφος της Καμίλα – Είχε μείνει σε γιοτ φίλου του στην Ελλάδα λόγω οικονομικών δυσκολιών
Η Καμίλα και ο Πρίγκιπας Κάρολος AP Photo/ Alastair Grant

Μακρινός ξάδελφος της Καμίλα βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου και πιστεύεται ότι έδωσε τέλος στη ζωή του. Είχε εμπλακεί σε μια από τις πιο μακροχρόνιες μάχες διαζυγίου στη Βρετανία.

Νεκρός βρέθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λονδίνο ένας μακρινός ξάδελφος της Καμίλα, Δούκισσας της Κορνουάλης και συζύγου του Πρίγκιπα Καρόλου.

Σύμφωνα με την Dailymail, ο Charles Villiers, ο οποίος είχε εμπλακεί σε μια από τις πιο μακροχρόνιες μάχες διαζυγίου στη Βρετανία, πιστεύεται ότι έδωσε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Ο ίδιος και η εν διαστάσει σύζυγός του Emma Villiers είχαν γίνει πρωτοσέλιδα, αφότου ενεπλάκησαν σε μια διαμάχη για το εάν το διαζύγιό τους έπρεπε να διευθετηθεί στα δικαστήρια της Σκωτίας ή της Αγγλίας.

Το ζευγάρι χώρισε το 2012 και υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2014, με την συζυγική τους σύγκρουση να θεωρείται μία από τις πιο μακροχρόνιες που έχουν καταγραφεί, ενώ τη στιγμή του θανάτου του η διαμάχη τους δεν είχε ακόμη λυθεί.

Η δικαστική διαμάχη εξαπλώθηκε σε πέντε διαφορετικά δικαστήρια και 20 δικαστές σε διάστημα οκτώ ετών, ενώ σε κάποιο σημείο περιελάμβανε αστυνομική έρευνα για καταγγελίες διγαμίας κατά της κυρίας Villiers – ισχυρισμοί που αργότερα απορρίφθηκαν από ντετέκτιβ.

Σύμφωνα με τους Times, ο 59χρονος βρέθηκε νεκρός από μια οικονόμο σε δωμάτιο του ξενοδοχείου Durrants στο Marylebone του Λονδίνου την περασμένη εβδομάδα. Υποστηρίχθηκε, επίσης, ότι πρόσφατα ο Charles είχε κηρύξει πτώχευση.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ζούσε σε σπίτια φίλων λόγω οικονομικών δυσκολιών που είχε, ενώ έμενε σε γιοτ ενός φίλου του στα ελληνικά νησιά στις αρχές του μήνα.

Όμως, λόγω ανησυχιών για την ψυχική του υγεία, ο φίλος του κανόνισε ο Villiers να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο και να επισκεφτεί μια ψυχιατρική κλινική.

Αντί να πάει στην κλινική, ο Villiers έκανε check in στο ξενοδοχείο Durrants την περασμένη Τετάρτη και αυτοκτόνησε την επόμενη μέρα, σύμφωνα με τους Times.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα