Μπαίνει ανυποψίαστος πελάτης σε γνωστή παμπ του Μπέλφαστ και ζητά αναψυκτικό. Η εξέλιξη δεν είναι ανέκδοτο

Μπαίνει ανυποψίαστος πελάτης σε γνωστή παμπ του Μπέλφαστ και ζητά αναψυκτικό. Η εξέλιξη δεν είναι ανέκδοτο
Instagram / Bittlesbar

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ιδιοκτήτης μιας παμπ στο Μπέλφαστ από την οποία έχουν περάσει ουκ ολίγοι celebrities.

Πελάτης μπαίνει σε παμπ του Μπέλφαστ. Πλησιάζει το μπαρ, κάθεται σε μία καρέκλα κι αφού κοιτάζει γύρω του, ψιθυριστά, σχεδόν συνωμοτικά παραγγέλνει: “Μία Coca Cola παρακαλώ”.

Θα μπορούσε να είναι ανέκδοτο, θα μπορούσε να είναι και η ακριβής εξέλιξη του συμβάντος, όπως αυτό εκτυλίχθηκε στο “Bittles Bar”, γνωστή παμπ του Μπέλφαστ, μέχρι τη στιγμή που η αντίδραση του απαιτητικού ιδιοκτήτη γιγάντωσε ακόμη περισσότερο τον μύθο της ως ένα από τα πιο δημοφιλή στέκια της πόλης.

Ο John Bittles αρνήθηκε να σερβίρει το αναψυκτικό που τόσο ποθούσε ο ανυποψίαστος πελάτης, ο οποίος προφανώς δεν γνώριζε ότι ο ιδιοκτήτης της παμπ έχει κάποιες… αρχές και το μαγαζί του κάποιους κανόνες.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στο Sunday World, η ξεκάθαρη απάντησή τους προς τον πελάτη ήταν η εξής: “Το μπαρ μου είναι μόνο για πότες”.

Εξηγώντας μάλιστα τον λόγο που ακολουθεί τη συγκεκριμένη πολιτική, δήλωσε: “Δεν είναι και το καλύτερό μου να βλέπω κάποιον να πίνει αναψυκτικά στην παμπ μου. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος μπήκε και παρήγγειλε Coca Cola. Κάτι τέτοιο μέσα στην παμπ δεν μου… πάει. Σερβίρουμε 700 μπύρες την ημέρα, έχουμε έναν μικρό αριθμό τραπεζιών, οπότε το να κάθεται κάποιος στο μαγαζί και να πίνει αναψυκτικά δεν είναι και το ιδανικό για μένα”.

Από την παμπ του John Bittles έχουν περάσει πολλοί celebrities, για τους οποίους όμως δεν γίνονται διακρίσεις. Ο κανόνας ισχύει για όλους και είναι πολύ απλός: Στο συγκεκριμένο μαγαζί η κατανάλωση οτιδήποτε μη αλκοολούχου απαγορεύεται. Και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που ο ιδιοκτήτης του αναγκάζει τους πελάτες να πίνουν και… μίνιμουμ ποσότητες, αν κρίνουμε από παλαιότερη απόφασή του να καταργήσει και τις…. μισές ποσότητες μπύρας. Η εξήγηση; “Μα δεν θα έχετε την ίδια απόλαυση πίνοντας μισή μπύρα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα