Μπάιντεν και #Metoo διχάζουν τις “Μάγισσες”

Μπάιντεν και #Metoo διχάζουν τις “Μάγισσες”
Η Ρόουζ Μακ Γκάουαν και η Αλίσα Μιλάνο AP

Στα "μαχαίρια" οι συμπρωταγωνίστριες του "Charmed". Η Ρόουζ Μακ Γκάουαν άσκησε σφοδρή κριτική στην Αλίσα Μιλάνο κατηγορώντας την πως χρησιμοποίησε το κίνημα #Metoo για να αποκτήσει δόξα.

Η ηθοποιός και ακτιβίστρια Ρόουζ Μακ Γκάουαν επιτέθηκε σφοδρά στην πρώην συμπρωταγωνίστριά της στην σειρά “Charmed”, Αλίσα Μιλάνο κατηγορώντας την, μεταξύ άλλων, πώς εκμεταλλεύτηκε το κίνημα #Metoo για να αποκτήσει δόξα. Η διαφωνία έληξε “άδοξα” για τη δεύτερη, αφού το χάσταγκ #AlyssaMilanoIsALie έγινε trend στο Twitter.

Η Μακ Γκάουαν έχει καταδικάσει πολλάκις τον Μπάιντεν και το Κόμμα των Δημοκρατικών, αποκαλώντας τους “τέρατα” και “απατεώνες”. Το βράδυ της Πέμπτης μάλιστα επανήλθε με μια ακόμα ανάρτηση. “Τι έχουν κάνει οι Δημοκρατικοί για να επιλύσουν το οτιδήποτε; Έχουν βοηθήσει τους φτωχούς; Όχι. Έχουν βοηθήσει τους μαύρους; Όχι. Έχουν σταματήσει την αστυνομική βία; Όχι. Έχουν βοηθήσει τις ανύπαντρες μητέρες; Όχι. Έχουν βοηθήσει τα παιδιά; Όχι. Δεν έχετε πετύχει τίποτα. ΤΙΠΟΤΑ. Γιατί ο λαός ψηφίζει Τραμπ; Εξαιτίας σας”, έγραψε η ηθοποιός.

Με τη σειρά της η Αλίσα Μιλάνο, η οποία έχει εκφράσει ανοιχτά την υποστήριξή της στον Μπάιντεν παρέθεσε ως απάντηση τα “επιτεύγματα” των Δημοκρατικών ανά τα χρόνια. Μεταξύ αυτών, αναφέρθηκε στην στην 19η Τροπολογία, τη Νέα Συμφωνία, και τον νόμο του Μπάιντεν για τη βία κατά των γυναικών.

Η Μακ Γκάουαν δεν δίστασε να απαντήσει εκ νέου.

“Μάλλον σε βόλευε να ξεχάσεις πως μόνο στις λευκές γυναίκες δόθηκε δικαίωμα ψήφου. Πρόδωσαν όλες τις υπόλοιπες. Θα χρησιμοποιήσω ένα “απόφθεγμα” του Μέρλιν Μάνσον “Δεν γεννήθηκα με αρκετά μεσαία δάχτυλα”, έγραψε.

Όταν η Ταρά Ρίντ είχε καταγγείλει πως υπήρξε θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον Μπάιντεν, η Μακ Γκάουαν ήταν από τις λίγες γυναίκες που την είχαν υποστηρίξει δημόσια. Αυτό είχε πυροδοτήσει τις οργισμένες αντιδράσεις της Αλίσα Μιλάνο.

“Έκλεψες το #Metoo από την Ταρα. Εκμεταλλεύτηκες την κίνηση μου, για να αποκτήσεις φήμη, επειδή ζήλευες που ξεμπρόστιασα τον βιαστή μου. Στις Μάγισσες έβγαζες 250 χιλιάδες δολάρια την εβδομάδα και φώναζες στο συνεργείο ότι δεν σε πληρώνουν αρκετά γι’ αυτά που κάνεις. Κάθε φορά που ανανεωνόταν το συμβόλαιο έκλαιγα, γιατί υπήρχες εσύ στο πλατό και το έκανες τοξικό”.

Η διαφωνία των δύο πρώην συμπρωταγωνιστριών έκανε το χάσταγκ #AlyssaMilanoIsALie, trend στο Twitter, με θαυμαστές της σειράς να κατακρίνουν την ηθοποιό. Επί του ζητήματος τοποθετήθηκε και η ίδια η Ταρά, κατηγορώντας την Αλίσα Μιλάνο πως κατέστρεψε τη ζωή της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα