Black Mirror: Το “coming soon” που έλειπε από το 2020

Black Mirror: Το “coming soon” που έλειπε από το 2020
Black Mirror IMDB

Η ανάρτηση του Τσάρλι Μπρούκερ για τη χρονιά που "ούτε ο ίδιος δεν μπόρεσε να επινοήσει" προλογίζει το mockumentary που θα δούμε σύντομα στο Netflix.

Με ένα αινιγματικό ποστ και έντονη δόση black χιούμορ αποφάσισε ο Τσάρλι Μπρούκερ, δημιουργός του Black Mirror, να δώσει στο 2020 αυτού που του έλειπε, ή μάλλον, αυτό που του ταίριαζε: Ένα teaser για ένα -μάλλον έκτακτο- επεισόδιο της δυστοπικής sci-fi σειράς και για την ακρίβεια ένα mockumentary αναμνήσεων για μια χρονιά που θέλουμε να φύγει και να μην ξανάρθει.

Στο συγκεκριμένο βίντεο 10 δευτερολέπτων, άλλωστε, η ίδια παραδοχή γίνεται με τρόπο κατά τι σαρκαστικό, καθώς “ούτε οι δημιουργοί του Black Mirror δεν μπορούσαν να επινοήσουν τέτοια χρονιά”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, για να ακολουθήσει η ατάκα που βάζει στην αναμονή τους απανταχού φανς της σειράς: “Έχουν, όμως, κάτι να προσθέσουν” και να οριστικοποιήσει την είδηση με το “Coming Soon on Netflix“.

Το teaser που ανέβασε ο Μπούκερ επιβεβαιώνει τα λόγια του Χιου Γκραντ, ο οποίος, σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως θα έχει κεντρικό ρόλο στο mockumentary που έγραψε ο Μπρούκερ και το οποίο θα προβληθεί από το Netflix.

Εν αναμονή, λοιπόν, του ιδιαίτερου αυτού επεισοδίου της δραματικής sci-fi σειράς, που ούτε η ίδια δεν κατάφερε, μεταξύ των ευφάνταστων σεναρίων της, να φανταστεί τι θα γίνει μέσα στο 2020. Αλλιώς θα το είχαμε δει πολύ πριν το ζήσουμε.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα