Χώρισε 13 μέρες μετά τον γάμο επειδή έμαθε ότι ο σύζυγός της ήταν παιδόφιλος

Police are seen outside Canongate Kirk in Edinburgh, Scotland, Friday July 29, 2011. Final preparations are being made before the wedding of Princess Anne's daughter Zara Phillips and rugby star Mike Tindall at the church tomorrow.(AP Photo/Scott Campbell)
Police are seen outside Canongate Kirk in Edinburgh, Scotland, Friday July 29, 2011. Final preparations are being made before the wedding of Princess Anne's daughter Zara Phillips and rugby star Mike Tindall at the church tomorrow.(AP Photo/Scott Campbell) ASSOCIATED PRESS

Η μητέρα επτά παιδιών σοκαρίστηκε όταν αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι της και εντόπισαν στον υπολογιστή του συζύγου της πορνογραφικό υλικό με ανήλικα παιδιά

Από τα σύννεφα έπεσε μια 35χρονη νεόνυμφη από το Περθ της Σκοτίας όταν αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι της και εντόπισαν στον υπολογιστή του συζύγου της υλικό παιδικής πορνογραφίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι είχε ενωθεί με τα δεσμά του γάμου 13 μόλις ημέρες πριν την αστυνομική επιχείρηση, η οποία και σήμανε το τέλος της σχέσης τους.

Ο 25χρονος John Gray καταδικάστηκε χθες από το δικαστήριο για κατοχή και διακίνηση πορνογραφικού υλικού με ανήλικες. Ενώπιον δικαστή η σύζυγός του, Lisa Gray, μητέρα επτά παιδιών, διευκρίνισε ότι δεν γνώριζε τίποτα για τη δράση του συζύγου της και μάλιστα έληξε τον γάμο τους όταν ήρθαν στο φως οι αποτρόπαιες πράξεις του.

ADVERTISING

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης προέκυψε ότι ο Gray χρησιμοποιούσε το Διαδίκτυο και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης για να έρθει σε επαφή με άλλους παιδόφιλους για να ανταλλάξουν υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Η 35χρονη πρόσθεσε κατά την κατάθεσή της ότι εκείνο που την ανησύχησε περαιτέρω για το ποιόν του συζύγου της είναι ότι άφηνε τα ανήλικα παιδιά του να χρησιμοποιούν τον υπολογιστή του για να κάνουν τις εργασίες τους για το σχολείο, παρακάμπτοντας το γεγονός ότι θα μπορούσαν να εκτεθούν στις ακατάλληλες εικόνες.

(Με πληροφορίες από Sun, φωτογραφία: AP / Scott Campbell)

SHARE:

24Media Network