Δείτε LIVE το βιωματικό TOMMYNOW runway event

Δείτε LIVE το βιωματικό TOMMYNOW runway event

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, μπορείτε να παρακολουθήσετε λεπτό προς λεπτό το TOMMYNOW runway event για την Άνοιξη 2020!

Συντονίσου σήμερα, Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στις 22.00 (ώρα Ελλάδας) στο News247.gr και παρακολούθησε LIVE το βιωματικό TOMMYNOW runway event για την Άνοιξη 2020, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου.

Δείτε LIVE το βιωματικό TOMMYNOW runway event
ADVERTISING

Για την Άνοιξη 2020, το TOMMYNOW επιστρέφει στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας, με φόντο την iconic Tate Modern gallery. Το signature “See Now, Buy Now” concept του Tommy Hilfiger θα παρουσιάσει την τέταρτη TommyXLewis συλλογή, σχεδιασμένη σε συνεργασία με τον Lewis Hamilton, παγκόσμιο πρωταθλητή αγώνων ταχύτητας της Formula One TM Lewis Hamilton και brand ambassador των ανδρικών συλλογών TOMMY HILFIGER. Η συλλογή TommyXLewis εστιάζει στη βιωσιμότητα, με πάνω από το 75% των στιλ της για την Άνοιξη 2020 να προέρχονται από πιο φιλικά στο περιβάλλον υλικά, ενώ μέσω συνεργασιών η συλλογή μειώνει τις αρνητικές επιπτώσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Τα φετινά σχέδια της HILFIGER COLLECTION για την Άνοιξη 2020 είναι μία συνάντηση του country και του rock-and-roll, μαζί με το κολεγιακό στιλ της Ανατολικής Ακτής, πηγαίνοντας τους φαν σε ένα road-trip στα iconic αμερικανικά τοπία. Όραμα του Tommy Hilfiger για μία ακόμη σεζόν είναι να δημιουργεί μόδα που διευρύνει τους ορίζοντες και γεφυρώνει τα χάσματα.

Συντονίσου σήμερα στις 22.00, εδώ στο News247.gr, για να παρακολουθήσεις live το συναρπαστικό show.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: μόδα, Μεγάλη Βρετανία
SHARE:

24Media Network