Δεν πάει στο Ιράκ ο πρίγκιπας Χάρι

default image

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα σταλεί στο Ιράκ, σύμφωνα με ανακοίνωση του αρχηγού του γενικού επιτελείου του βρετανικού στρατού

Ο πρίγκιπας Χάρι, τρίτος στη γραμμή διαδοχής του θρόνου της Βρετανίας, δεν θα σταλεί στο Ιράκ, ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής του γενικού επιτελείου του βρετανικού στρατού, στρατηγός Ρίτσαρντ Ντάνατ.”
Αποφάσισα σήμερα ότι ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα σταλεί στο Ιράκ. Κατέληξα στην οριστική αυτή απόφαση μετά από μια τελευταία σειρά διαπραγματεύσεων, και μια επίσκεψη στο Ιράκ κατά το τέλος της περασμένη εβδομάδας” δήλωσε χαρακτηριστικά ο στρατηγός.Κρίθηκε, ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι κίνδυνοι στο Ιράκ για τον πρίγκιπα Χάρι και παρά το ότι στις 30 Απριλίου είχε ανακοινωθεί η αποστολή του, ο πρίγκιπας, που έχει τον βαθμό του ανθυπολοχαγού, θα παρηγορηθεί με κάποια ασφαλέστερη περιοχή.Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Κλάρενς Χάουζ, η επίσημη κατοικία του Καρόλου, ο Χάρι δηλώνει “πολύ απογοητευμένος” από την απόφαση, αλλά δεν προτίθεται να παραιτηθεί από το στρατό. Ο Βρετανός πρίγκιπας είχε συχνά αναφέρει ότι επιθυμεί να υπηρετήσει μαζί με τη μονάδα του στο Ιράκ. Η ανακοίνωση ανέφερε επίσης ότι κατανοεί πλήρως την απόφαση του Βρετανού επιτελάρχη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα