Διαζύγιο για την Τζόρτζια Μελόνι – “Καρφιά” για σεξιστικό βίντεο του πρώην συζύγου της

Διαβάζεται σε 2'
Διαζύγιο για την Τζόρτζια Μελόνι – “Καρφιά” για σεξιστικό βίντεο του πρώην συζύγου της
AP Photo/Domenico Stinellis

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός γνωστοποίησε μέσω Instagram πως χωρίζει από τον σύντροφό της Αντρέα Τζαμπρούνο. Το βίντεο που “καίει” τον πρώην σύζυγό της.

Η Τζόρτζια Μελόνι αποφάσισε να χωρίσει από τον σύντροφό της, τον δημοσιογράφο Αντρέα Τζαμπρούνο, με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη, όπως ανακοίνωσε η ίδια η πρωθυπουργός μέσω του Instagram.

“Η σχέση με τον Αντρέα Τζαμπρούνο, η οποία διήρκεσε σχεδόν δέκα χρόνια, τελειώνει εδώ”, γράφει η Τζόρτζια Μελόνι και προσθέτει ότι “οι δρόμοι (τους) χώρισαν εδώ και καιρό, και τώρα ήρθε η ώρα αυτό να διαπιστωθεί και επίσημα”.

Όλοι όσοι νόμισαν ότι θα με αποδυναμώσουν, χτυπώντας με σε ιδιωτικά μου θέματα, πρέπει να ξέρουν ότι όσο κι αν η σταγόνα μπορεί να ελπίζει ότι θα διαβρώσει την πέτρα, η πέτρα παραμένει πέτρα και η σταγόνα είναι μόνο νερό”, προσθέτει η Μελόνι.

“Θα υπερασπίσω την φιλία μας, αυτά που ζήσαμε και, πάση θυσία, ένα κοριτσάκι επτά ετών που αγαπά την μητέρα και τον πατέρα του, με τρόπο που εγώ δεν μπόρεσα να αγαπήσω τον δικό μου. Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω”, ολοκληρώνει η Ιταλίδα πρωθυπουργός.

Η ανάρτηση της Μελόνι:

Τις περασμένες ημέρες, σατιρική εκπομπή του ομίλου Μπερλουσκόνι, στον οποίο ο Τζαμπρούνο εργάζεται ως δημοσιογράφος, μετέδωσε αποσπάσματα από διαλόγους “εκτός αέρα”, σε τηλεοπτική εκπομπή, στους οποίους ο Τζαμπρούνο έκανε σεξιστικά σχόλια σε νεαρή συνάδελφό του και αναφορές σε μη επαγγελματικές υποθέσεις, με υπονοούμενα σεξουαλικού περιεχομένου.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την τηλεοπτική εμφάνιση του πρώην συζύγου της:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα