Δίκη Γουάινστιν: Πιθανή ένορκος η Τζίτζι Χαντίντ

Το μοντέλο Gigi Hadid έξω από το δικαστήριο στη Ν.Υόρκη
Το μοντέλο Gigi Hadid έξω από το δικαστήριο στη Ν.Υόρκη AP

Το μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ εμφανίστηκε μεταξύ των πιθανών ενόρκων στη δίκη του Χάρβεϊ Γουάινστιν για βιασμό δηλώνοντας ότι μπορεί να είναι αμερόληπτη.

Δεκάδες πιθανοί ένορκοι εμφανίστηκαν σήμερα σε δικαστήριο του Μανχάταν για τη δίκη του πρώην παραγωγού του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν, μεταξύ άλλων η καλλονή Τζίτζι Χαντίντ.

Η δίκη του άλλοτε πανίσχυρου άνδρα της βιομηχανίας του θεάματος εισήλθε στη δεύτερη εβδομάδα της, ενώ ο δικαστής και οι δικηγόροι στην υπόθεση προσπαθούν να επιλέξουν μια ομάδα 12 αμερόληπτων Νεοϋορκέζων που θα αποφασίσουν για την τύχη του.

Η Χαντίτ είπε στον δικαστή Τζέιμς Μπερκ, που προεδρεύει, ότι είχε συναντήσει τον Γουάινστιν κατά το παρελθόν, όπως και την ηθοποιό Σάλμα Χάγιεκ, που ενδέχεται να κληθεί ως μάρτυρας ή το όνομά της να αναφερθεί κατά τη διάρκεια της δίκης. Παρά το γεγονός αυτό, η Χαντίντ διαβεβαίωσε ότι μπορεί να παραμείνει αμερόληπτη.

«Νομίζω ότι μπορώ ακόμη να παραμείνω ανοικτόμυαλη ενώπιον όλων των γεγονότων» υπογράμμισε το μοντέλο.

Δεκάδες άλλοι πιθανοί ένορκοι απορρίφθηκαν, αφού είπαν ότι δεν θα μπορούσαν να είναι αντικειμενικοί, χωρίς να δώσουν κάποιον συγκεκριμένο λόγο.

Ο 67χρονος Γουάινστιν έχει δηλώσει αθώος στις κατηγορίες ότι επιτέθηκε εναντίον δύο γυναικών και βρίσκεται αντιμέτωπος με την ισόβια κάθειρξη. Η δίκη του ξεκίνησε την 6η Ιανουαρίου και μπορεί να διαρκέσει έως και 2 μήνες.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σκάνδαλο Γουάινστιν
SHARE:

24Media Network