Διπλό φονικό στην Κύπρο: Αλληλοκαρφώματα ανάμεσα στα δύο αδέλφια – Και οι δύο υπό κράτηση

Διπλό φονικό στην Κύπρο: Αλληλοκαρφώματα ανάμεσα στα δύο αδέλφια – Και οι δύο υπό κράτηση
Φωτογραφία αρχείου AP

Για το στυγερό έγκλημα στον Στρόβολο τελούν υπό κράτηση ο 33χρονος που συνελήφθη πρώτος καθώς επίσης η 21χρονη σύντροφός του και ο 23χρονος αδελφός του, με τον οποίο αλληλοκατηγορούνται

Νέα συνταρακτικά στοιχεία λέχθηκαν σήμερα στο Δικαστήριο, κατά τη διάρκεια της προσαγωγής των δύο συλληφθέντων σχετικά με την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του ζεύγους Γιώργου Χατζηγεωργίου και Ντίνας Σεργίου, που διαπράχθηκε στις 18 Απριλίου στην οικία τους στον Στρόβολο της Κύπρου.

Το Δικαστήριο αποφάσισε σήμερα την 8ημερη προσωποκράτηση του 23χρονου ετεροθαλούς αδερφού του 33χρονου που τελούσε ήδη υπό κράτηση, όπως και της 21χρονης συμβίας του 33χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία έχουν εντοπιστεί και νέα τεκμήρια, ένα ρόπαλο, κορδόνια παπουτσιών ένα ξίφος, ενώ ψάχνουν μία κουκούλα/σκούφο. Εντοπίστηκαν ακόμη σημειώσεις στο όχημα του 33χρονου.

O 23χρονος υποστήριξε ότι ο αδερφός του λέει ψέματα,ενώ και η 21χρονη αρνήθηκε επίσης οποιαδήποτε ανάμιξη στην υπόθεση.

Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν οι εξετάσεις DNA για τα τεκμήρια στη σκηνή, όπως και η νέα αναγνωριστική παράταξη στην οποία θα κληθεί ο 15χρονος γιος των θυμάτων, που ήδη αναγνώρισε τον 33χρονο συλληφθέντα.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», όπως ειπώθηκε στο Δικαστήριο, στον 23χρονο ύποπτο εντοπίστηκαν μώλωπες και στην 21χρονη εκχυμώσεις στην πλάτη, οι οποίες χρονολογούνται 3-4 ημερών. Μώλωπες εντοπίστηκαν και στα χέρια του 33χρονου που έγιναν μερικές ημέρες πριν.

Όπως είπε ο Ανώτερος Υπαστυνόμος,Κουμέτος Κουμέτου στις 26 Απριλίου έγινε έρευνα στο όχημα του 33χρονου, όπου υπήρχαν σημειώσεις όπου έγραφαν και οι δεύτεροι ύποπτοι.

Στις 27 Απριλίου, ο 33χρονος κατονόμασε τον ετεροθαλή αδελφό του και οδήγησε την Αστυνομία στον χώρο που είχαν κρύψει το μαχαίρι και τα ρούχα. Σύμφωνα με τον 33χρονο, ο αδερφός του, του είπε «εσκότωσα τους και τους δύο».

Επιπρόσθετα, ο κ. Κουμέτου ανέφερε πως βρέθηκε DNA της ύποπτης στο ρόπαλο και τα παπούτσια. Η ίδια απάντησε: «δεν έκανα κάτι εγώ» και προέβαλε διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα