Δυτική Όχθη: Δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια ισραηλινής επιδρομής

Διαβάζεται σε 1'
Ισραηλινοί στρατιώτες στη Δυτική Όχθη
Ισραηλινοί στρατιώτες στη Δυτική Όχθη AP

Αλλοι δύο Παλαιστίνιοι έπεσαν νεκροί στη Δυτική Οχθη από πυρά Ισραηλινών στρατιωτών.

Δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν την Κυριακή κατά τη διάρκεια επιδρομής των ισραηλινών δυνάμεων εναντίον του καταυλισμού εκτοπισμένων της Τουλκάρεμ, στο βόρειο τμήμα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, σύμφωνα με την Παλαιστινιακή Αρχή.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε σε ένα δελτίο τύπου τον θάνατο ενός άνδρα, σε βάρος του οποίου υπήρχαν υποψίες ότι συμμετείχε σε επιθέσεις εναντίον των ισραηλινών δυνάμεων.

Δύο άνδρες, ηλικίας 19 και 36 ετών, σκοτώθηκαν από πυρά έπειτα από μια επιδρομή του ισραηλινού στρατού στον καταυλισμό της Τουλκάρεμ, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Παλαιστινιακής Αρχής, που κυβερνά τη Δυτική Όχθη.

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της επιχείρησης, ανέφερε από την πλευρά της η παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνος.

Ο ισραηλινός στρατός γνωστοποίησε ότι οι δυνάμεις του πήγαν να συλλάβουν έναν άνδρα που θεωρούταν ύποπτος ότι «συμμετείχε σε επιθέσεις εναντίον των ισραηλινών δυνάμεων και σε δολοφονίες ανθρώπων τους οποίους υποπτευόταν ότι συνεργάζονταν με αυτές στην Τουλκάρεμ».

«Τρομοκράτες άνοιξαν πυρ και πέταξαν εκρηκτικά εναντίον των ισραηλινών δυνάμεων, που απάντησαν», σκοτώνοντας τον ύποπτο ο οποίος ήταν «ένοπλος», συμπλήρωσε ο ισραηλινός στρατός, διευκρινίζοντας πως ένας Ισραηλινός αστυνομικός «τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα