Δολοφόνησαν τη σύζυγο του “Ταρζάν”

Δολοφόνησαν τη σύζυγο του “Ταρζάν”
Ο Ρον Έλι ως τηλεοπτικός Ταρζάν

Η πρώην Μις Φλόριντα Valerie Lundeen βρέθηκε μαχαιρωμένη μέσα στο σπίτι του ζευγαριού. Ο δράστης έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά.

Τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι της στη Σάντα Μπάρμπαρα βρήκε η σύζυγος του Ρον Έλι, του ηθοποιού που ενσάρκωσε τον Ταρζάν στην μικρή οθόνη. Ο δράστης έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά, μετά από κλήση που δέχτηκαν οι αρχές για “οικογενειακή διαμάχη”.

Η πρώην Μις Φλόριντα, Valerie Lundeen βρέθηκε μαχαιρωμένη στην οικία του ζεύγους ενώ ο 81χρονος σύζυγός της δεν ήταν παρών στο περιστατικό και είναι καλά στην υγεία του. Άγνωστο μέχρι στιγμής, αν υπήρχε σχέση του θύματος με τον δράστη και ποια.

Η αστυνομία ανέφερε ότι ο δράστης ήταν οπλισμένος και αποτελούσε απειλή. Σε βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που η αστυνομία ανοίγει πυρ κατά του δράστη.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 35 χρόνια και είχε τρία παιδιά. Ο Έλι είχε κάνει κάποιες τηλεοπτικές εμφανίσεις τη δεκαετία του 1960 αλλά έγινε πασίγνωστος όταν το 1966 υποδύθηκε τον Ταρζάν στην ομώνυμη σειρά του NBC. Έπαιξε, επίσης, τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία του 1975 Doc Savage: The Man of Bronze ενώ ήταν ο παρουσιαστής των καλλιστείων Μις Αμερική από το 1979 έως το 1981. Αποσύρθηκε το 2001 αλλά έκανε μια σύντομη επιστροφή το 2014 παίζοντας έναν μικρό ρόλο σε τηλεταινία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα