Γκάφα: Δουλεύει στην Huawei αλλά έστειλε το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της εταιρίας από iphone

Γκάφα: Δουλεύει στην Huawei αλλά έστειλε το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της εταιρίας από iphone
Κατάστημα της Huawei AP

Η αμήχανη στιγμή που ενώ είσαι εργαζόμενος της Huawei στέλνεις το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της εταιρίας στο twitter από κινητό τηλέφωνο μάρκας του κύριου ανταγωνιστή σου.

Επική γκάφα, τραγικό λάθος ή απλά μία αβλεψία που σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να στοιχίσει την τιμωρία ενός εργαζόμενου;

Οπως και να έχει πάντως, η ζημιά έγινε. Οι άνθρωποι που ήταν επιφορτισμένοι με το χειρισμό των social media της Huawei έστειλαν το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της εταιρίας στο twitter από κινητό… iphone.

Η κατά λάθος πριμοδότηση του κύριου ανταγωνιστική της Huawei, που φυσικά είναι η Apple, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στην εταιρία και εν τέλει την τιμωρία-με συνοπτικές διαδικασίες- του εργαζόμενου.

 

Και να φανταστεί κανείς ότι το… λάθος διορθώθηκε σχεδόν άμεσα. Ελέω του ανελέητου print screen όμως, το “μαργαριτάρι” ταξίδεψε με αστραπιαία ταχύτητα σε όλο τον κόσμο του διαδικτύου και το τρολάρισμα έδωσε και πήρε.

Μετά από όλα αυτά η εταιρία θεώρησε ότι επλήγη το κύρος της και αποφάσισε να μειώσει τους μισθούς των δύο εργαζόμενων κατά 5000 γιουάν (περίπου 728 δολάρια). Πολύ βαρύς ο πέλεκυς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα