Drake Bell: Λήξη συναγερμού για τον πρωταγωνιστή του Nickelodeon που αγνοείτο

Drake Bell: Λήξη συναγερμού για τον πρωταγωνιστή του Nickelodeon που αγνοείτο
Drake Bell AP Photo/Chris Pizzello

Ο νεαρός ηθοποιός, Drake Bell, της επιτυχημένη σειρά του Nickelodeon "Drake & Josh", που αγνοούταν, εντοπίστηκε ασφαλής, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση των Αρχών.

Ο διάσημος νεαρός ηθοποιός Drake Bell, ένας από τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς των 00’s του Nickelodeon, “Drake & Josh”, εντοπίστηκε ασφαλής λίγες ώρες αφότου κηρύχθηκε αγνοούμενος από τις Αρχές της Φλόρινα.

Ο 36χρονος ηθοποιός είχε εξαφανιστεί για λίγες ώρες, με την Αστυνομία να ανακοινώνει πως η ζωή του πιθανώς βρίσκεται σε κίνδυνος, καθώς εθεάθη τελευταία φορά στις 9 μ.μ. την Τετάρτη (12/4) κοντά στο Mainland High School στην παραλία Daytona, οδηγώντας μια γκρι BMW του 2022. Ωστόσο, γύρω στη 1 μ.μ. ανατολική ώρα, οι αρχές δήλωσαν ότι ήταν “σε επαφή” με τον Bell και ότι είναι ασφαλής.

Ο Bell εθεάθη δημόσια την Τρίτη κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Sea World με τον γιο του, όπως αναφέρει το TMZ. Ένας άνδρας είπε ότι πλησίασε τον Bell για να του πει ότι ήταν θαυμαστής και πως ο Bell ήταν “καλός και γλυκομίλητος. Φαινόταν μια χαρά”.

Το αστυνομικό τμήμα της Daytona Beach της Φλόριντα δήλωσε νωρίτερα πως πιστεύεται ότι εξακολουθεί να ταξιδεύει με το όχημα του.

Σημειώνεται πως πρόσφατα ο νεαρός ηθοποιός δήλωσε ένοχος και σε μια υπόθεση, που αφορούσε απόπειρα έκθεσης παιδιών σε κίνδυνο, καθώς κατηγορούταν ότι συμπεριφέρθηκε ανάρμοστα σε μπαρ, με μια ανήλικη με την οποία υποτίθεται ότι είχε επαφή στο διαδίκτυο ενώ παλαιότερα είχε κατηγορηθεί για την κακοποίηση της πρώην φίλης του.

Η Melissa Lingafelt, η οποία ακούει στο καλλιτεχνικό όνομα Jimi Ono είπε:

“Άρχισα να βγαίνω με τον Drake όταν ήμουν 16 ετών. Μετακόμισα μαζί του. Τραγουδούσα. Μετά από περίπου ένα χρόνο ξεκίνησε η λεκτική κακοποίηση και όταν λέω λεκτική κακοποίηση, φανταστείτε το χειρότερο είδος λεκτικής κακοποίησης που θα μπορούσατε να φανταστείτε. Αυτό είναι που βίωσα.

Η λεκτική κακοποίηση στη συνέχεια μετατράπηκε σε σωματική. Χτυπήματα, ρίψη. Καθετί. Στο αποκορύφωμά του, με έσυρε κάτω από τις σκάλες στο σπίτι μας στο Los Feliz, το πρόσωπό μου χτυπούσε σε κάθε βήμα στο δρόμο προς τα κάτω. Έχω φωτογραφίες από αυτό. Δεν θέλω καν να μπω στο θέμα των ανήλικων κοριτσιών. Θέλω να πω, θα το κάνω. Αλλά φοβάμαι”.

Ο Drake αντέκρουσε αρχικά τους ισχυρισμούς περί κακοποίησης λέγοντας: “Ποτέ δεν κακοποίησα την πρώην φίλη μου, ούτε έκανα πολλά από τα άλλα πράγματα που ισχυρίστηκε ψευδώς η Melissa. Αυτό που θέλει να πετύχει είναι περισσότερα χρήματα ή προσοχή. Εξετάζω νομικές επιλογές”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα