Κρατά ομήρους σε τράπεζα

Κρατά ομήρους σε τράπεζα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται φύλακας σε τράπεζα της Βουλγαρίας ο οποίος πυροβολήθηκε από ληστή. Ο δράστης βρίσκεται μέσα στην τράπεζα και κρατά επτά άτομα ως ομήρους.

Σε εξέλιξη βρίσκεται υπόθεση ομηρίας στη Βουλγαρία.

Το περιστατικό συνέβη στις περίπου πέντε το απόγευμα στην πόλη Σλίβεν στην ανατολική Βουλγαρία. Κακοποιός τραυμάτισε σοβαρά το φύλακα του τοπικού καταστήματος της ιδιωτικής "Invest Bank" και κλείστηκε μέσα με επτά υπαλλήλους της τράπεζας, τους οποίους κρατά ομήρους.

Ο φύλακας του καταστήματος έχει δεχτεί σφαίρα στο θώρακα, στη συμπλοκή με το δράστη και νοσηλεύεται σε τοπικό νοσοκομείο, σε κρίσιμη κατάσταση.

Έξω από το κτίριο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έχουν φτάσει από τη Σόφια και άνδρες των ειδικών μονάδων της αστυνομίας, το έργο των οποίων συντονίζει ο γενικός γραμματέας του υπουργείου των Εσωτερικών Καλίν Γεοργίεφ.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο ληστής επιχείρησε μόνος του να κλέψει το ποσό ενός εκατομμυρίου λέβα. περίπου πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ, το οποίο έπρεπε να μεταφερθεί σήμερα στην τράπεζα για να καλύψει τους μηνιαίους μισθούς των υπαλλήλων της δημοτικής και της περιφερειακής διοίκησης.

SHARE:

24Media Network