Έφηβες, μεθυσμένες και εκτός ελέγχου: Μαλλιοτράβηγμα και άγριο ξύλο στο δρόμο μετά από ξενύχτι

Έφηβες, μεθυσμένες και εκτός ελέγχου: Μαλλιοτράβηγμα και άγριο ξύλο στο δρόμο μετά από ξενύχτι
Άγριος καυγάς γυναικών στη μέση του δρόμου

Πληθαίνουν όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια τα κρούσματα άγριων καυγάδων ανάμεσα σε νεαρά κορίτσια, μετά από χρήση αλκοόλ και ουσιών. Απείρου κάλλους τέτοιες σκηνές κατέγραψε κάμερα κινητού τηλεφώνου στο Ντέρμπι της Μ. Βρετανίας.

Μπουνιές. Κλωτσιές. Δαγκωνιές. Φωνές. Βρισιές. Και πολύ μαλλιοτράβηγμα.! Η τυπική κατάληξη ενός Σαββατόβραδου έξω από τις βρετανικές παμπ είναι πλέον… γένος θηλυκού.

Είτε ξενυχτάνε μόνα, είτε δυο – δυο, τα κορίτσια έχουν πια πολύ άγριες διαθέσεις στις βραδινές εξόδους τους. Και δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους. Με το παραμικρό αρπάζονται, έχοντας πιει τον… Βόσπορο, προηγουμένως.

Ένα τέτοιο κωμικοτραγικό σκηνικό κατέγραψε ένας 19χρονος με το κινητό του τα ξημερώματα της Κυριακής, έξω από μια παμπ στο Ντέρμπι της Βρετανίας.

Η φασαρία ξεκίνησε από το τίποτα, κανείς δεν κατάλαβε πως, θυμάται. Και ο δρόμος γέμισε ξαφνικά νεαρά κορίτσια που παραπάταγαν από το αλκοόλ και οι οποίες άρχισαν να βρίζουν, να δέρνουν και να ξεμαλλιάζουν η μία την άλλη!

Το πιο ενδιαφέρον ωστόσο, σύμφωνα με το νεαρό, είναι ότι κανείς περαστικός δεν τόλμησε όχι απλά να επέμβει, αλλά ούτε καν να φωνάξει την αστυνομία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα