Ειδεχθές: Έκαψε ζωντανά τα τέσσερα μικρά αδέρφια του γείτονά του ως αντίποινα για ένα αυτοκίνητο

Ειδεχθές: Έκαψε ζωντανά τα τέσσερα μικρά αδέρφια του γείτονά του ως αντίποινα για ένα αυτοκίνητο
Ο 23χρονος και η 20χρονη φίλη του που κατηγορούνται για τη δολοφονία των μικρών παιδιών Facebook

O 23χρονος δράστης με έναν φίλο του έριξαν βόμβες πετρελαίου στο σπίτι, την ώρα που τα παιδιά κοιμόντουσαν. Τα τρία εξ αυτών βρέθηκαν απανθρακωμένα και το τέταρτο ξεψύχησε στο νοσοκομείο

Την αρρωστημένη διαμάχη δύο νεαρών γειτόνων πλήρωσαν τα τέσσερα μικρά αδέρφια του ενός, τα οποία κάηκαν ζωντανά την ώρα που κοιμόντουσαν, από βόμβες πετρελαίου που πέταξε στο σπίτι στο δεύτερος. Όπως μάλιστα ακούστηκε κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, την Τετάρτη, ο 23χρονος κατηγορούμενος, λίγες ώρες πριν προχωρήσει στην εγκληματική του πράξη, φώναζε “θα πεθάνετε όλοι”.

Το περιστατικό συνέβη τον Δεκέμβριο του 2017 στο Σάλφορντ της Αγγλίας, με τον 23χρονο να πραγματοποιεί την επίθεση μετά από διαμάχη με έναν 16χρονο, με τον οποίο πέρα από γείτονες ήταν και φίλοι. Η φιλική τους σχέση όμως έληξε όταν κάποια βραδιά το αυτοκίνητο του 23χρονου τυλίχτηκε στις φλόγες. Ο ιδιοκτήτης του κατηγόρησε τον έφηβο για τη φωτιά, ζητώντας αποζημίωση. Ακολούθησε σειρά επιθέσεων και από τις δύο πλευρές, σπάζοντας ο ένας τα τζάμια του σπιτιού του άλλου. Μετά από δύο εβδομάδες, ο 23χρονος άρχισε να απειλεί τον 16χρονο ότι θα πυρπολήσει το σπίτι του.

Το μοιραίο βράδυ, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο 23χρονος μαζί με έναν 25χρονο φίλο του, έσπασαν το παράθυρο της κουζίνας του σπιτιού του έφηβου και πέταξαν δύο βόμβες πετρελαίου. Μία εξ αυτών έπεσε κοντά στις σκάλες, εμποδίζοντας την μοναδική έξοδο του πρώτου ορόφου προς το ισόγειο. Αποτέλεσμα ήταν τα παιδιά, που κοιμόντουσαν στον πρώτο όροφο, να παγιδευτούν και να υποστούν μαρτυρικό θάνατο.

Απανθρακωμένα βρέθηκαν δύο κορίτσια 15 και 7 ετών και ένα αγόρι 8 ετών. Η 35χρονη μητέρα τους διακομίστηκε στο νοσοκομείο μαζί με την 3χρονη κόρη της, η οποία όμως κατέληξε λίγες μέρες αργότερα. Ο 16χρονος κατάφερε να βγει εγκαίρως από το φλεγόμενο σπίτι.

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου εκτός από τον 23χρονο και τον 25χρονο φίλο του, κάθεται και η 20χρονη φίλη του πρώτου. Όλοι τους αντιμετωπίζουν τέσσερις κατηγορίες για δολοφονία, τις οποίες αρνούνται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα