Ειρωνικά “τιτιβίσματα” για την επίσκεψη της Μέρκελ

default image

Τι γράφουν οι χρήστες του Twitter εν όψει έλευσης της Άγκελα Μέρκελ στην Αθήνα την ερχόμενη Τρίτη

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ θα επισκεφθεί την Τρίτη την Αθήνα για να συναντηθεί με τον ομόλογό της Αντώνη Σαμαρά.

Το νέο της επίσκεψης της διαδόθηκε εν ριπή οφθαλμού και στο Twitter και φυσικά, δεν έμεινε ασχολίαστο από τους Έλληνες χρήστες του κοινωνικού δικτύου.

Τα περισσότερα σχόλια είναι χιουμοριστικού περιεχομένου, ενώ δε λείπουν και τα Tweets με πολιτικό “άρωμα”. Δείτε μερικά από τα πιο εύστοχα παρακάτω:

Υπενθυμίζεται ότι θα πρόκειται για μια “επίσκεψη εργασίας” στην διάρκεια της οποίας τα κύρια θέματα συζήτησης θα είναι “η κατάσταση στην Ελλάδα, η κατάσταση στην Ευρωζώνη, διεθνή θέματα και οι διμερείς σχέσεις των δύο χωρών”, όπως είπε εκπρόσωπός της Στέφεν Ζάιμπερτ στην διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων την Παρασκευή.

“Το μήνυμα το οποίο η Γερμανία θέλει να μεταδώσει στην Ελλάδα είναι αυτό που η καγκελάριος πάντοτε μετέφερε, ειδικά όταν ο κ. Σαμαράς είχε έλθει στο Βερολίνο, δηλαδή: θέλουμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα και την σταθεροποίηση στην Ευρωζώνη”, πρόσθεσε μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος της καγκελαρίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα