Εισαγγελέας για αυτοκτονία Μπουρντέν: Κρεμάστηκε με τη ζώνη από το μπουρνούζι

Εισαγγελέας για αυτοκτονία Μπουρντέν
Εισαγγελέας για αυτοκτονία Μπουρντέν AP

Αποκλείεται κάθε ενδεχόμενο για εγκληματική ενέργεια σύμφωνα με τον εισαγγελέα της Κολμάρ στην Αλσατία - Οι γαλλικές αρχές διεξάγουν τώρα τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο Άντονι Μπουρντέν βρισκόταν στη Γαλλία για τα γυρίσματα της εκπομπής "Parts Unknown" που παρουσίαζε στο CNN, όταν βρέθηκε νεκρός από τον Γάλλο σεφ, Ερίκ Ριπέρ, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του Le Chambard.

Ο διάσημος σεφ, συγγραφέας και παρουσιαστής αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας τη ζώνη από το μπουρνούζι του, όπως δήλωσε μιλώντας στο Associated Press ο εισαγγελέας της Κολμάρ, στην Αλσατία, Christian de Rocquigny.

"Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να μας κάνει να υποπτευθούμε ότι κάποιος μπήκε στο δωμάτιο εκείνη τη στιγμή", είπε ο Γάλλος εισαγγελέας. Αποκλείεται έτσι και επίσημα το ενδεχόμενο μιας εγκληματικής ενέργειας. Το οποίο, άλλωστε, δεν ήταν σε καμία περίπτωση "σενάριο" που εξέταζαν οι αρχές. Ο Rocquigny πρόσθεσε ότι από την εξέταση στη σορό του Μπουρντέν δεν βρέθηκαν ίχνη πάλης.

Οι γαλλικές αρχές διεξάγουν τώρα τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν ο Άντονι Μπορντέν είχε κάνει χρήση ουσιών. Στόχος να βοηθήσουν την οικογένεια να μάθει γιατί ο διάσημος σεφ αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, μόλις λίγες μέρες πριν από τα 62α γενέθλιά του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Άντονι Μπουρντέν: Όταν προβληματιζόταν για τη ζωή, τα ταξίδια και την εργασία

Γαλλία: Ο Άντονι Μπουρντέν πέθανε "δια απαγχονισμού"

Άντονι Μπουρντέν: O ταξιδιώτης και καλοφαγάς του CNN που λάτρεψε την Ελλάδα

Αυτοκτόνησε ο Άντονι Μπουρντέν

SHARE: