Εισβολή ενόπλων σε τηλεοπτικό σταθμό του Αφγανιστάν - Αναφορές για θύματα

Εισβολή ενόπλων σε τηλεοπτικό σταθμό του Αφγανιστάν - Αναφορές για θύματα
TWITTER

Οι δράστες φέρονται να έβαλαν εκρηκτικά στις πύλες των εγκαταστάσεων του σταθμού Shamshad TV και στη συνέχεια να εισέβαλαν στο κτίριο και άνοιξαν πυρ

Ένοπλοι εισέβαλαν στα γραφεία τηλεοπτικού δικτύου στην Καμπούλ όπου εργάζεται μεγάλος αριθμός ανθρώπων, δήλωσε εργαζόμενος δημοσιογράφος στο Γαλλικό Πρακτορείο (AFP).

Οι δράστες φέρονται να έβαλαν εκρηκτικά στις πύλες των εγκαταστάσεων του σταθμού Shamshad TV και στη συνέχεια να εισέβαλαν στο κτίριο και άνοιξαν πυρ κατά των εργαζομένων.

Υπάρχουν αναφορές για αρκετά θύματα.

«Είδα τους ενόπλους στις κάμερες ασφαλείας καθώς εισέρχονταν στο κτίριο της τηλεόραση. Αρχικά πυροβόλησαν τον φρουρό, στη συνέχεια μπήκαν. Άρχισαν να πετούν χειροβομβίδες και να πυροβολούν», είπε η δημοσιογράφος του Shamshad TV Φαϊζάλ Ζαλάντ, ο οποίος διέφυγε από την πίσω πόρτα του κτιρίου.

Στο σημείο μετέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες πραγματοποιούν αυτήν την ώρα επιχείρηση για τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας εκ των ενόπλων έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης για την επίθεση.

(Φωτογραφίες: Twitter)

SHARE: