Η πρώτη δήλωση Κιλιτσντάρογλου: “Ζήσαμε την πιο άδικη εκλογική διαδικασία – Να συνεχίσουμε τον δημοκρατικό αγώνα”

Η πρώτη δήλωση Κιλιτσντάρογλου: “Ζήσαμε την πιο άδικη εκλογική διαδικασία – Να συνεχίσουμε τον δημοκρατικό αγώνα”
Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου ερτ

Διαβεβαιώσεις ότι η συμμαχία της οποίας είναι επικεφαλής θα συνεχίζει να αγωνίζεται σε κάθε μέτωπο από τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, μετά την ήττα στις εκλογές.

“Δεν μπορούσα να επιτρέψω να πεινάει ο κόσμος. Δεν μπορούσα να επιτρέψω να μας οδηγήσουν στη διχόνοια, όταν ο λαός πεινάει, δεν μπορούσα να το επιτρέψω. Δεν μπορούσα να το αντέξω αυτό, όταν τα ψυγεία των πολιτών ήταν άδεια. Πάντα βοηθούσα, ως φίλος σας να έχετε ευμάρεια και ευημερία. Και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι γι’ αυτόήταν τα πρώτα λόγια του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου προς τον τουρκικό λαό, μετά την ήττα του στον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών στην Τουρκία.

“Θέλω να ζητήσω κάτι από εσάς, τις γυναίκες, τα παιδιά, τους συνταξιούχους, τους αγρότες, τους βιοτέχνες, να συνεχίσουμε τον δημοκρατικό αγώνα” τόνισε στη συνέχεια ο Κιλιτσντάρογλου.Ζήσαμε την πιο άδικη εκλογική διαδικασία. Δεν θα δαμάσει τη βούλησή μας ένας ολιγάρχης.” είπε χαρακτηριστικά και ευχαρίστησε τους πολίτες που διασφάλισαν την εκλογική διαδικασία, λέγοντας: “Από εδώ θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μου που υπερασπίστηκαν τις κάλπες. Είναι οι πραγματικοί ήρωες της διαδικασίας, τους χαιρετώ με αγάπη. Ο λαός εξέφρασε τη βούλησή του να αλλάξει το καθεστώς. Η συμμαχία μας συνεχίζει να αγωνίζεται σε κάθε μέτωπο.”

Ανταπόκριση του NEWS24/7 από την Κωνσταντινούπολη:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα