Εκπληκτικό βίντεο: Αντί για αποσκευές παρέλαβαν δώρα Χριστουγέννων

Εκπληκτικό βίντεο: Αντί για αποσκευές παρέλαβαν δώρα Χριστουγέννων

Δείτε ένα συγκινητικό βίντεο που ταιριάζει με τον πνεύμα των ημερών και υπενθυμίζει ότι οι καλές πράξεις είναι αυτές που κάνουν τον κόσμο να γίνει λιγότερο μουντός (Vid)

Η αεροπορική εταιρεία WestJet με τη βοήθεια της τεχνολογίας και 177 εθελοντών έκανε πράξη τις ευχές των επιβατών της αποδεικνύοντας ότι "θαύματα" συμβαίνουν και στις μέρες μας.

Για την ακρίβεια, 250 συνολικά υπερτυχεροί επιβάτες της WestJet, είδαν έκπληκτοι όταν προσγειώθηκαν στο Calgary του Καναδά, ότι αντί για τις βαλίτσες τους, στο τρέιλερ των αποσκευών βρίσκονταν τα δώρα που είχαν ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη.

Κάνοντας check-in στο Toronto και στο Hamilton, ένας ψηφιακός Άγιος Βασίλης τους ρώτησε μέσω οθόνης τι δώρο θα ήθελαν για τα Χριστούγεννα.

Όταν οι επιβάτες έφτασαν στην αίθουσα παραλαβής αποσκευών, έγινε κάτι εντελώς απρόσμενο. Άρχισε να χιονίζει και ανάμεσα σε φωτάκια, στολίδια και χριστουγεννιάτικα δέντρα, στο διάδρομο αντί για τις βαλίτσες τους άρχισαν να κυλούν δώρα. Πάνω σε κάθε δέμα, υπήρχε και το όνομα του παραλήπτη που το είχε παραγγείλει στον "Άγιο" της WestJet. Το "χριστουγεννιάτικο θαύμα" της εταιρείας, σαρώνει πλέον στο διαδίκτυο.

Πολλοί σχολίασαν ότι το βίντεο είναι ένα διαφημιστικό κόλπο της εταιρείας. Αλλά ποιος είπε ότι τέτοιες κινήσεις είναι κατακριτέες, ακόμα κι αν δρομολογούνται από πολυεθνικούς κολοσσούς;

(Πηγή: Mashable)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

WestJet

SHARE:

24Media Network