Εκτελεστής πυροβόλησε και σκότωσε μωρό σε καρότσι

Εκτελεστής πυροβόλησε και σκότωσε μωρό σε καρότσι

Άγνωστος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε ένα βρέφος 16 μηνών. Εφημερίδα υποστηρίζει ότι οι σφαίρες είχαν στόχο τον πατέρα του μωρού (Pics)

Βρέφος δέκα έξι μηνών έχασε την ζωή του, όταν πυροβολήθηκε στο κεφάλι, την ώρα που οι γονείς του το πήγαιναν βόλτα με το καροτσάκι, στο Brownsville  της Νέας Υόρκης.

Θύμα ο Antiq Hennis του οποίου οι γονείς έκαναν βόλτα στην περιοχή λίγο μετά τις 7.00 το απόγευμα της Κυριακής, όταν το αγοράκι πυροβολήθηκε στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού. Το μωρό διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με την New York Daily News  οι σφαίρες είχαν στόχο τον πατέρα του μωρού.

Ακτιβιστές της  περιοχής είπαν  ότι γνωρίζουν ποιος σκότωσε  τον Antiq , και είναι ότι είναι θέμα ημερών να οδηγηθεί ο ένοχος στη δικαιοσύνη.

"Εμείς γνωρίζουμε ποίος είναι ο εκτελεστής. Κάνουμε ότι μπορούμε για να τον οδηγήσουμε στην αστυνομία” ανέφερε ο Tony Herbert.

Ο Δήμαρχος Michael Bloomberg ανέφερε "Ολόκληρη η πόλη συγκλονίστηκε από το θάνατο Antiq.κάθε παιδί αξίζει την προστασία μας".

Η αστυνομία δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες για τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό, ενώ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

Πηγή:New York Daily News

SHARE: