Ελεύθερος ο Γουάινστιν με εγγύηση 1.000.000 δολαρίων σε μετρητά

Ο παραγωγός Χάρβεϊ Γουάινστιν, που έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση από δεκάδες ηθοποιούς, προσήλθε για να παραδοθεί αυτοβούλως στις αμερικανικές αρχές
Ο παραγωγός Χάρβεϊ Γουάινστιν, που έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση από δεκάδες ηθοποιούς, προσήλθε για να παραδοθεί αυτοβούλως στις αμερικανικές αρχές AP

Ο έκπτωτος διάσημος παραγωγός του Χόλιγουντ αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και την υποχρέωση να φορά "βραχιολάκι". Οι σε βάρος του κατηγορίες, όπως διατυπώθηκαν από τον εισαγγελέα του Μανχάταν.

Ο έκπτωτος κινηματογραφικός παραγωγός Χάρβεϊ Γουάινστιν αφέθηκε ελεύθερος μετά την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος του, με εγγύηση ένα εκατομμύρια δολάρια μετρητά και την υποχρέωση να φορά ηλεκτρονικό βραχιολάκι και να παραδώσει το διαβατήριό του στις αρχές, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο.

Οι όροι της απελευθέρωσής του προσδιορίστηκαν στη διάρκεια μιας σύντομης ακρόασης ενώπιον δικαστή του Μανχάταν στη βάση μιας προκαταρκτικής συμφωνίας ανάμεσα στον εισαγγελέα του Μανχάταν και τον δικηγόρο του, Μπεν Μπράφμαν.

"Σε βάρος του Γουάινστιν απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό τον Μάρτιο του 2013 στη Νέα Υόρκη και γιατί ανάγκασε μία άλλη γυναίκα σε πεολειχία το 2004", αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου του εισαγγελέα του Μανχάταν.

Ο εισαγγελέας δεν κατονόμασε τα θύματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σκάνδαλο Γουάινστιν, ΗΠΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Mε χειροπέδες ο Γουάινστιν μετά τις κατηγορίες για βιασμό - σεξουαλικές επιθέσεις

Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν παραδόθηκε στην αστυνομία για το σεξουαλικό σκάνδαλο

Τα δέκα σεξουαλικά σκάνδαλα που συντάραξαν τον κόσμο

SHARE:

24Media Network