Έλληνας οδηγός λεωφορείου στη Γερμανία έσωσε κοριτσάκι από πνιγμό

Έλληνας οδηγός λεωφορείου στη Γερμανία έσωσε κοριτσάκι από πνιγμό
Ο Έλληνας οδηγός λεωφορείου στη Γερμανία που έσωσε παιδί από πνιγμό glomex

Ο οδηγός αποκάλυψε ότι έσωσε το 2 ετών παιδί χωρίς να έχει ιδέα από πρώτες βοήθειες. "Θα έκανα τα πάντα για να το σώσω. Δεν υπήρχε περίπτωση να το άφηνα" δήλωσε.

Τη ζωή ενός παιδιού μόλις 2 ετών, το οποίο είχε καταπιεί ένα πλαστικό αντικείμενο, έσωσε ένας οδηγός αστικού λεωφορείου στη Γερμανία, ο οποίος αποκάλυψε ότι δεν είχε ιδέα από πρώτες βοήθειες.

O Άγγελος Τζίντζιος την περασμένη Πέμπτη βρισκόταν στον σταθμό των αστικών λεωφορείων στην πόλη Μπιτιχάιμ της Γερμανίας όπου εργάζεται. Έκανε διάλειμμα, όταν ξαφνικά άκουσε φωνές να καλούν σε βοήθεια μέσα στον δρόμο. Όταν πλησίασε είδε ένα κοριτσάκι να πνίγεται από πλαστικό αντικείμενο που είχε καταπιεί.

«Είδα ένα μωρό μπλε κι αυθόρμητα μου βγήκε να το ξεκουμπώσω από το καροτσάκι, να το βγάλω έξω, να το γυρίσω ανάποδα να το χτυπήσω στην πλατούλα. Το έβαλα μετά στο γόνατό μου του έκανα τεχνητή αναπνοή κι έζησε το μωρό. Το τσίμπησα στην πλάτη βασικά με όλη μου τη δύναμη για να κλάψει κι έκλαψε. Το έβγαλα αυτό το πράγμα από το στόμα. Του έβγαλα το πλαστικό, αλλά το παιδί και πάλι δεν ανέπνεε. Το φύσηξα στο στόμα, πρώτη φορά το έκανα αυτό στη ζωή μου δεν ήξερα τι έκανα, κι ήρθαν τα ματάκια του στη θέση του. Από την ένταση έκλαιγα… από το άγχος από όλο αυτό» είπε στην τηλεόραση του STAR.

O οδηγός αποκάλυψε ότι δεν είχε ιδέα από πρώτες βοήθειες. Η μονή του εμπειρία είναι αυτή που στο παρελθόν είχε σώσει τον σκύλο του από πνιγμό. Οι γονείς του παιδιού τον χαρακτήρισαν σωτήρα τους, άγγελό τους και τον ευχαρίστησαν με δάκρυα στα μάτια.

“Έπεσαν και οι δύο κάτω και μου φιλούσαν τα πόδια, έκλαιγα και εγώ. Θα έκανα τα πάντα για να το σώσω το μωρό. Δεν υπήρχε περίπτωση να το άφηνα, δεν υπήρχε περίπτωση. Τώρα που το σκέφτομαι δεν ξέρω πως το έκανα. Όταν το σκέφτομαι κλαίω” τόνισε ο οδηγός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα