Έλον Μασκ: “Θα συνεχίσω να τουιτάρω ό,τι θέλω, ακόμη κι αν χάνω χρήματα”

Έλον Μασκ: “Θα συνεχίσω να τουιτάρω ό,τι θέλω, ακόμη κι αν χάνω χρήματα”
Ο Έλον Μασκ AP

Μετά τις επικρίσεις που δέχθηκε για ακόμη μια φορά για τις αναρτήσεις του, ο Έλον Μασκ υπερασπίστηκε τον εαυτό του, λέγοντας ότι θα συνεχίσει να ανεβάζει ό,τι θέλει, ακόμη κι αν αυτό του στοιχίζει ακριβά.

Ο Έλον Μασκ είπε ότι θα συνεχίσει να ανεβάζει τα αμφιλεγόμενα tweets του, ακόμη κι αν με αυτό τον τρόπο χάσει χρήματα.

Η εν λόγω απάντηση ήρθε στις επικρίσεις που δέχθηκε ο ιδιοκτήτης του Twitter για αντισημιτισμό στα tweets για τον Τζορτζ Σόρος.

“Επιτρέπειται να λέω αυτό που θέλω”, ισχυρίστηκε ο Μασκ, μετά το χαρακτηριστικό tweet του για τον Σόρος ότι “του θυμίζει τον Magneto”.

Σε συνέντευξή του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC την Τρίτη, δήλωσε: “Θα πω αυτό που θέλω να πω και αν η συνέπεια αυτού είναι η απώλεια χρημάτων, ας είναι έτσι”.

Ο Μασκ συνέχισε επίσης την επίθεσή του στον Σόρος απαντώντας στο tweet του. Ο Μπράιαν Κρασενστάιν, ένας Αμερικανός δημοσιογράφος, απάντησε ότι ο Σόρος “δέχεται ασταμάτητα επίθεση για τις καλές του προθέσεις”, στον οποίο ο Μασκ απάντησε: “Υποθέτετε ότι έχουν καλές προθέσεις. Δεν είναι. Θέλει να διαβρώσει τον ίδιο τον ιστό του πολιτισμού. Ο Σόρος μισεί την ανθρωπότητα”.

Ο Τζόναθαν Γκρίνμπλατ, διευθύνων σύμβουλος του Συνδέσμου κατά της Δυσφήμησης, είπε ότι ο Μασκ τροφοδοτούσε “αντισημιτικά τροπάρια” και θα “ενθάρρυνε τους εξτρεμιστές που ήδη επινοούν αντιεβραϊκές συνωμοσίες”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα