Έμεινε στον αέρα 62 ολόκληρες ώρες

Έμεινε στον αέρα 62 ολόκληρες ώρες

Παρουσιαστής στο Νεπάλ, κατάφερε να μπει στο βιβλίο Γκίνες. Έσπασε κάθε ρεκόρ σε διάρκεια εκπομπής

Ο Rabi Lamichhane, παρουσιαστής τηλεοπτικού σόου στην τηλεόραση του Νεπάλ, μπήκε στο βιβλίο Γκίνες καθώς κατάφερε να ολοκληρώσει μια τηλεοπτική εκπομπή διάρκειας 62 συνεχόμενων ωρών και δώδεκα λεπτών!

Η εκπομπή με θέμα,"Lord Buddha Was Born in Nepa"- "ο Βούδας γεννήθηκε στο Νεπάλ", ξεκίνησε την Πέμπτη το πρωί και ολοκληρώθηκε το Σάββατο το βράδυ, από τον τηλεοπτικό σταθμό News24 όταν το Νεπάλ καλωσόρισε το νέο έτος σύμφωνα με το τοπικό ημερολόγιο, Μπικράμ Σαμπάτ.

Κατά τη διάρκεια του σόου ο 36χρονος έκανε μόνο πεντάλεπτα διαλείμματα μεταξύ των συνεντεύξεων.

Σύμφωνα με το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα κατάφερε και πήρε συνέντευξη από πολιτικούς, τοπικές διασημότητες και έκανε κλήσεις μέσω Skype με πολίτες του Νεπάλ σε όλο τον κόσμο, μιλώντας για τη θρησκεία, την πολιτική και τα κοινωνικά θέματα.

Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ένα δίδυμο από την Ουκρανία,  ο Pavlo Kuzheyev και η Tetiana Danylenko που φιλοξένησε μια εκπομπή στο κανάλι 5 της Ουκρανίας επί 52 ώρες με αφορμή τα είκοσι χρόνια ανεξαρτησίας της χώρας.

Αξιζει να σημειωθεί ότι υπήρξαν υπότιτλοι στα αγγλικά καθ' όλη τη διάρκεια της εκπομπής καθώς και υπήρχε ζωντανή ροή τόσο στην ιστοσελίδα του καναλιού όσο και σε άλλες ιστοσελίδες της χώρας.

Πηγή:AFP

SHARE:

24Media Network