Ένταση σε συνέντευξη Τύπου του Τραμπ, αποκάλεσε δημοσιογράφο 'λεχρίτη'

Ένταση σε συνέντευξη Τύπου του Τραμπ, αποκάλεσε δημοσιογράφο 'λεχρίτη'
2015 CNBC MEDIA, LLC.

Ξέφυγαν για μια ακόμη φορά τα πράγματα σε συνέντευξη Τύπου του Ντόναλντ Τραμπ. Αυτή τη φορά αποκάλεσε δημοσιογράφο "λεχρίτη"

Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου που παραχώρησε ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τον Λευκό Οίκο Ντόναλντ Τραμπ, όταν δημοσιογράφοι του υπέβαλαν ερωτήσεις για τις σχέσεις του με τα ΜΜΕ, ενώ ο μεγιστάνας έφθασε στο σημείο να εξυβρίσει έναν δημοσιογράφο αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου.

Ο δισεκατομμυριούχος είχε καλέσει δημοσιογράφους στον πύργο Τραμπ στη Νέα Υόρκη προκειμένου να τους ανακοινώσει τον κατάλογο των οργανώσεων αρωγής βετεράνων του αμερικανικού στρατού που έλαβαν δωρεές από εκείνον.

Στα τέλη Ιανουαρίου, ο ίδιος είχε υποσχεθεί ότι θα συγκεντρώσει το ποσό των 6 εκατομμυρίων δολαρίων προκειμένου να τα προσφέρει σε τέτοιου είδους φιλανθρωπικούς οργανισμούς, ωστόσο είχε αρνηθεί να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα και τα ακριβή ποσά των δωρεών, παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις των αμερικανικών ΜΜΕ.

Αφού κατήγγειλε «την ανεντιμότητα» των δημοσιογράφων προς το πρόσωπό του, όπως άλλωστε το κάνει σε κάθε συγκέντρωσή του εδώ και μήνες, ο Ντόναλντ Τραμπ εκτόξευσε τα βέλη του συγκεκριμένα εναντίον ενός ρεπόρτερ του τηλεοπτικού δικτύου ABC, του Τομ Λάμας.

«Είστε λεχρίτης καθώς δεν γνωρίζετε τα γεγονότα» δήλωσε ο δισεκατομμυριούχος.

Ο υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος προσάπτει στα μέσα ενημέρωσης ότι τον κατηγορούν ότι δεν έχει συγκεντρώσει τα χρήματα που είχε υποσχεθεί. Στο πλαίσιο αυτής της αντιπαράθεσης, ανακοίνωσε σήμερα ότι συγκέντρωσε 5,6 εκατομμύρια δολάρια, λιγότερα από το ποσό των 6 εκατομμυρίων που υποσχέθηκε.

«Πιστεύετε ότι θα αλλάξω; Δεν θα αλλάξω» είπε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος επιδόθηκε σε σφοδρές αψιμαχίες με πολλούς δημοσιογράφους στα 40 λεπτά που διήρκησε η συνέντευξη τύπου.

Όταν δε ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε εάν ο Τραμπ με την ιδιότητα του προέδρου θα συνεχίσει να επιτίθεται στον Τύπο από τον Λευκό Οίκο, εκείνος απάντησε:

«Έτσι θα είναι» επισήμανε για να προσθέσει «εάν ο Τύπος γράφει ψευδή δημοσιεύματα».

«Θα συνεχίσω να επιτίθεμαι στον Τύπο» τόνισε ο υποψήφιος.

«Θεωρώ ότι ο πολιτικός Τύπος είναι απίστευτα ανέντιμος».

(Mε πληροφορίες από ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network