Έπαθε επιληπτική κρίση κατά τη διάρκεια ελεύθερης πτώσης από αεροπλάνο

Έπαθε επιληπτική κρίση κατά τη διάρκεια ελεύθερης πτώσης από αεροπλάνο

Ένας άνδρας αποφάσισε να κάνει ελεύθερη πτώση από το αεροπλάνο, ωστόσο αυτή η μοναδική εμπειρία μετατράπηκε σε εφιάλτη όταν έπαθε στον αέρα επιληπτική κρίση(vid)

Τον τρόμο έζησε ένας άνδρας και ο εκπαιδευτής του, όταν ο πρώτος έπαθε επιληψία κατά τη διάρκεια της πτώσης τους από αεροπλάνο. Ενώ, όλα φαίνονται να κυλούν φυσιολογικά στην αρχή της πτώσης ο άνδρας ξαφνικά παθαίνει επιληπτική κρίση με αποτέλεσμα να χάνει τις αισθήσεις του και την ώρα που έπρεπε να ανοίξει το αλεξίπτωτο να μην βρίσκεται σε θέση να το κάνει.

Έτσι, ο Κρίστοφερ κατευθύνεται με απίστευτη ταχύτητα προς το έδαφος και με κλειστό το αλεξίπτωτο, μέχρι που ο εκπαιδευτής του προλαβαίνει να τον αρπάξει και να ελευθερώσει το αλεξίπτωτο.

"Στα περίπου 9.000 πόδια έπαθα μια κρίση επιληψίας και για 30 δευτερόλεπτα ήμουν εντελώς αναίσθητος. όταν ήμασταν στα 4.000 πόδια ο εκπαιδευτής μου κατάφερε να αρπάξει τον καρπό μου και να με κρατήσει κοντά του, ενώ στα 3.000 πόδια άρχισα να ανακτώ τις αισθήσεις μου. Ήταν η πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής μου".

(Πηγή: Metro)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Έπαθε επιληπτική κρίση κατά τη διάρκεια ελεύθερης πτώσης από αεροπλάνο και κατάφερε να προσγειωθεί σώος

SHARE:

24Media Network