Έπαθε επιληψία και την κατασπάραξε το σκυλί της

Έπαθε επιληψία και την κατασπάραξε το σκυλί της
Σκυλί πίτμπουλ 123rf

Το 8 ετών πίτμπουλ ήταν μέλος της οικογένειας από κουτάβι και ποτέ δεν είχε αντιδράσει βίαια στην άτυχη 44χρονη Αμερικανίδα, η οποία είχε ιστορικό επιληπτικών κρίσεων.

Θύμα του σκυλιού της οικογένειάς της έπεσε μια γυναίκα στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ και μάλιστα την ώρα που είχε επιληπτική κρίση, αφήνοντας την τελευταία της πνοή λίγη ώρα αργότερα.

Η άτυχη 44χρονη, σύμφωνα με το NBC 10, υπέστη επιληψία το απόγευμα της Παρασκευής ενώ βρισκόταν στο σπίτι της. Τότε ήταν που της επιτέθηκε το 8 ετών πίτμπουλ της οικογένειάς της. Η κόρη της κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης όταν έπιασε τον σκύλο να είναι πάνω στη μητέρα της, η οποία είχε ιστορικό επιληπτικών κρίσεων.

“Δεν νομίζω ότι προσπαθούσε να της επιτεθεί. Νομίζω ότι το σκυλί απλώς προσπαθούσε να βοηθήσει τη μαμά μου αλλά επρόκειτο για σκύλο και δεν ήξερε τι να κάνει”, δήλωσε η κόρη.

Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να ακινητοποιήσουν με ηλεκτρικό σοκ το ζώο πριν παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στη γυναίκα, η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο και εκεί υπέκυψε στα τραύματά της.

Η κόρη της 44χρονης δήλωσε ότι το σκυλί ποτέ στο παρελθόν δεν είχε αντιδράσει βίαια στη μητέρα της. “Ο σκύλος καθόταν απλά πλάι της και την μύριζε” είπε η κοπέλα αναφερόμενη σε περιστατικά επιληπτικών κρίσεων που είχε η μητέρα της στο παρελθόν. Το ζώο, που ήταν στην οικογένεια από κουτάβι, μεταφέρθηκε σε καταφύγιο και τέθηκε σε καραντίνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα