Επίθεση στο Λονδίνο: Τα βίντεο που απεικονίζουν τις στιγμές τρόμου

Επίθεση στο Λονδίνο: Τα βίντεο που απεικονίζουν τις στιγμές τρόμου

Καρέ καρέ η διπλή τρομοκρατική επίθεση που σκόρπισε τον θάνατο και τον φόβο στην καρδιά του Λονδίνου μέσα από βίντεο που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες

Σοκαριστικές εικόνες από τη διπλή τρομοκρατική επίθεση που συγκλόνισε το βράδυ του Σαββάτου τη Βρετανία και τη διεθνή κοινή γνώμη κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν στα σημεία των δύο επιθέσεων κατέγραψαν με τον κινητό τους τις σκηνές τρόμου που έζησαν.

Η επίθεση, κατά την οποία δολοφονήθηκαν επτά άνθρωποι και τραυματίστηκαν περισσότεροι από 40, ξεκίνησε γύρω στις 22.18(ώρα Βρετανίας, 0.18 ώρα Ελλάδας) όταν οι τρεις δράστες οδήγησαν το βαν που επέβαιναν πάνω σε πεζούς, στη Γέφυρα του Λονδίνου. Κατόπιν αποβιβάστηκαν ν από το όχημα και άρχισαν να μαχαιρώνουν ανθρώπους στο Μπόροου Μάρκετ, πριν πέσουν νεκροί από αστυνομικά πυρά.

Προσοχή: Ακολουθούν σκληρές εικόνες

Ένοικος διαμερίσματος στο Μπόροου τραβάει με το κινητό του πλάνα την ώρα της επίθεσης. Ακούγονται πυροβολισμοί:

Αυτόπτης μάρτυρας τραβάει με το κινητό του πλάνα από τη Γέφυρα του Λονδίνου λίγα λεπτά μετά την επίθεση. Στον δρόμο διακρίνεται το αίμα των θυμάτων που παρέσυραν με το βαν τους οι δράστες:

Στο παρακάτω βίντεο, απεικονίζονται οι στιγμές σε παμπ της αγοράς Borough, όπου αστυνομικοί καλούν τους θαμώνες να πέσουν στο πάτωμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα