Έρευνα και από την αστυνομία του Μπέβερλι Χιλς σε βάρος των Χάρβεϊ Γουάινσταϊν και Τζέιμς Τόμπακ

Ο Χάρβεϊ Γουάινσταιν
Ο Χάρβεϊ Γουάινσταιν AP

Ραγδαίες εξελίξεις στα σκάνδαλα σεξουαλικών παρενοχλήσεων και επιθέσεων που ταλανίζουν το Χόλιγουντ, καθώς και οι αρχές του Μπέβερλι Χιλς αρχίζουν επίσημη έρευνα μετά από δεκάδες καταγγελίες που έχουν δεχθεί

Η αστυνομία του Μπέβερλι Χιλς ανακοίνωσε σήμερα ότι άρχισε τη διενέργεια έρευνας μετά τις "πολλές μηνύσεις" που έχουν κατατεθεί σε βάρος του αμερικανού κινηματογραφικού παραγωγού Χάρβεϊ Γουάινσταϊν και του σκηνοθέτη Τζέιμς Τόμπακ, που κατηγορούνται αμφότεροι για σεξουαλική κακοποίηση.

Στην ανακοίνωση με τίτλο "Σεξουαλικές επιθέσεις που αναφέρθηκαν πρόσφατα", η αστυνομία του Μπέβερλι Χιλς,  δεν αναφέρει λεπτομέρειες για τις μηνύσεις αυτές και διευκρινίζει ότι ουδεμία πρόσθετη πληροφορία θα δοθεί σε αυτό το στάδιο της έρευνας.

Η εφημερίδα Los Angeles Times πήρε συνέντευξη από 38 γυναίκες που κατηγόρησαν τον 72χρονο Τζέιμς Τόμπακ για σεξουαλική παρενόχληση και μη συναινετικές σεξουαλικές επαφές που λάμβαναν χώρα επί δεκαετίες. Η εφημερίδα κατακλύστηκε επίσης από e-mails και τηλεφωνήματα 200 και πλέον άλλων γυναικών που ανέφεραν παρόμοια περιστατικά. Οι μαρτυρίες αυτές δεν κατέστη δυνατό να εξακριβωθούν, γράφει η εφημερίδα.

ADVERTISING

Όπως ο 65χρονος μεγιστάνας του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, και ο Τζέιμς Τόμπακ απορρίπτει τις κατηγορίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Νέο σκάνδαλο στο Χόλιγουντ: 38 γυναίκες κατηγορούν σκηνοθέτη για σεξουαλική παρενόχληση

SHARE:

24Media Network