Ερντογάν: Ακύρωσε όλες τις δημόσιες προεκλογικές εμφανίσεις – Η ανάρτηση για την υγεία του

Ερντογάν: Ακύρωσε όλες τις δημόσιες προεκλογικές εμφανίσεις – Η ανάρτηση για την υγεία του
Ο τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν AP Photo/Burhan Ozbilici

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά το χθεσινό περιστατικό, όπου αισθάνθηκε αδιαθεσία σε live συνέντευξή του. Τι ανέφερε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ιδιαίτερο θόρυβο προκάλεσε το χθεσινό επεισόδιο που είχε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος αισθάνθηκε μία ξαφνική αδιαθεσία κατά τη διάρκεια ζωντανής συνέντευξης σε τηλεοπτικό κανάλι.

Την ώρα που ο Τούρκος πρόεδρος έδινε συνέντευξη, ακούστηκε ένα “ω, Θεέ μου” εντός του προεδρικού μεγάρου και ο δημοσιογράφος, εμφανώς ανήσυχος, ζήτησε διαφημιστικό διάλειμμα, με τη συνέντευξη να διακόπτεται απότομα.

Εν συνεχεία, ο Ερντογάν επανήλθε και δικαιολόγησε την κατάσταση λέγοντας ότι τις τελευταίες δύο ημέρες αντιμετώπιζε πρόβλημα με σοβαρό κρύωμα.

“Είναι κάτι που συμβαίνει, οι τελευταίες δύο ημέρες ήταν δύσκολες, υπήρχαν πολλές υποχρεώσεις στην προεκλογική εκστρατεία” τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος.

Το πρωί της Τετάρτης, ο Ταγίπ Ερντογάν έκανε την πρώτη του ανάρτηση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, ενημερώνοντας πως δεν θα παραστεί στις σημερινές προγραμματισμένες συναντήσεις.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω κάθε μέλος του ευγενούς μου έθνους, κάθε έναν από τους αδελφούς και τις αδελφές μου, που μετέφεραν τις ευχές και τις προσευχές τους για τη μικρή ταλαιπωρία που είχα κατά τη διάρκεια της εκπομπής λόγω της πολυάσχολης δουλειάς μου.

Σήμερα θα ξεκουραστώ στο σπίτι με τις συμβουλές των γιατρών μου. Με την άδεια του Θεού θα συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας από αύριο. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να φέρουμε το αγαπημένο μας έθνος στους στόχους του αιώνα της Τουρκίας.

Με την ευκαιρία αυτή εύχομαι σε όλους τους πολίτες μου υγεία, ειρήνη και απόλαυση”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η ανάρτηση του Τούρκου προέδρου:

Αργότερα, ο Τούρκος πρόεδρος ακύρωσε όλες τις αυριανές δημόσιες προεκλογικές εμφανίσεις του, ανακοινώνοντας ότι μετά από συστάσεις των γιατρών θα ξεκουραστεί στο σπίτι του.

Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη (27/4), είναι σημαντική ημέρα καθώς θα πραγματοποιηθεί η πρώτη τελετή τροφοδοσίας πυρηνικού καυσίμου και ξεκινάει η φάση δοκιμών και πιστοποίησης. αν και το πυρηνικό εργοστάσιο στο Akkuyu, έχει προγραμματιστεί να αρχίσει να λειτουργεί στις 29 Οκτωβρίου 2023. Αύριο στην τελετή θα συμμετάσχει ο πρόεδρος Πούτιν μέσω τηλεδιάσκεψης και ο εκπρόσωπος τύπου ιμπραχίμ Καλίν ανακοίνωσε ότι ο Πρόεδρος Ερντογάν θα έχει τηλεφωνική συνομιλία με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν πριν από την τελετή για περιφερειακά θέματα κυρίως Ουκρανία-Ρωσία.

Αναμένεται συνομιλία Ερντογάν – Πούτιν

Το γεγονός ότι ο Πούτιν δεν θα έρθει αύριο Πέμπτη (27/4) στην Τουρκία, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, σύμφωνα με απόψεις τούρκων αναλυτών έχει να κάνει με το ότι ο Πούτιν θελει να στείλει μήνυμα προς την τουρκική αντιπολίτευση ότι είναι ανοικτός για συνεργασία. Μάλιστα σήμερα ο Κιλιτσντάρογλου έστειλε μήνυμα προς Μόσχα: Η συνέχιση των σχέσεών μας με τη Ρωσία, είπει, είναι προς το συμφέρον της Τουρκίας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα