Έβαλε οπλισμένο περίστροφο στον κρόταφο του κολλητού του για να βγάλει selfie

Έβαλε οπλισμένο περίστροφο στον κρόταφο του κολλητού του για να βγάλει selfie

Το βίντεο της επικίνδυνης συμπεριφοράς του σκοπευτή δόθηκε στη δημοσιότητα σε μία προσπάθεια να υπενθυμίσει τους θανάσιμους κινδύνους που εγκυμονεί η παραμικρή ανεύθυνη κίνηση.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο, ο πρωταγωνιστής του οποίου “ανατριχιάζει” τον θεατή με την επιπολαιότητά του.

To περιστατικό σημειώθηκε σε σκοπευτήριο του Τέξας. Στο υλικό που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας φαίνεται ένας άνδρας – ο οποίος πιθανότατα εξασκείται στη σκοποβολή – να κράτα ένα οπλισμένο περίστροφο στο χέρι και να ποζάρει για μία σέλφι. Στη συνέχεια στρέφει την κάννη του όπλου στον κρόταφο του φίλου του για να τραβήξει μία δεύτερη σέλφι. Ο επικίνδυνα επιπόλαιος άνδρας έγινε έγκαιρα αντιληπτός από τον επιβλέποντα, ο οποίος τον ακινητοποίησε και τον αφόπλισε.

Η διεύθυνση του σκοπευτηρίου έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο, σε μία προσπάθεια να υπενθυμίσει τους θανάσιμους κινδύνους που εγκυμονεί η παραμικρή ανεύθυνη κίνηση.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με έρευνα του All India Institue of Medical Sciences – κατά την οποία εξετάστηκαν αναφορές θανάτων από το 2011 έως το 2017 – τουλάχιστον 259 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, προσπαθώντας να τραβήξουν μια selfie υπό πολύ επικίνδυνες συνθήκες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα