Εξιτήριο για Ερντογάν

Εξιτήριο για Ερντογάν

Ο πρωθυπουργός Ερντογάν βγήκε από το νοσοκομείο μετά τη δεύτερη εγχείρηση στο έντερο

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πήρε εξιτήριο αργά χθες Κυριακή από κλινική της Κωνσταντινούπολης όπου υποβλήθηκε την Παρασκευή για δεύτερη φορά σε εγχείρηση στο έντερο, ανακοίνωσαν οι γιατροί του.

Ο Ερντογάν θα αναρρώσει μερικές ημέρες στο σπίτι του στην Κωνσταντινούπολη πριν επιστρέψει στα επίσημα καθήκοντά του και στο γραφείο του στην Άγκυρα.

Ο 57χρονος πρωθυπουργός υποβλήθηκε στο "δεύτερο και τελευταίο μέρος της εγχείρησης στο εντερικό σύστημα που άρχισε στις 26 Νοεμβρίου", είχε ανακοινώσει το Σάββατο το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Στην ανακοίνωση αναφερόταν ότι η δεύτερη επέμβαση που διήρκεσε 30 λεπτά "ήταν εξ αρχής προγραμματισμένη" και "ολοκληρώνει τη θεραπεία".

Η μακρά περίοδος ανάρρωσης μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου που ακολούθησε την πρώτη εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε ο Ερντογάν προκάλεσε ανησυχίες στους Τούρκους για την κατάσταση της υγείας του.

Τον περασμένο μήνα ο πρωθυπουργός είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε, ότι δεν πάσχει από καρκίνο και ότι οι χειρουργοί αφαίρεσαν πολύποδες από το έντερό του.

Ο Ερντογάν ηγείται του κυβερνώντος από το 2002 Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ).

SHARE:

24Media Network