“Με κράτησε 14 ώρες, με βίασε 5 φορές”: Η συγκλονιστική εξομολόγηση θύματος του “κτήνους της Κέρκυρας”

“Με κράτησε 14 ώρες, με βίασε 5 φορές”: Η συγκλονιστική εξομολόγηση θύματος του “κτήνους της Κέρκυρας”
Ένα από τα θύματα του "κτήνους της Κέρκυρας", η Κέιλι Μόργκαν

Ο Δημήτρης Ασπιώτης κρίθηκε ένοχος το 2012 για τον βιασμό επτά Βρετανίδων και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 52 ετών. Αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2019.

Μεγάλο σοκ έχει προκαλέσει στη Βρετανία η προ εβδομάδων αποφυλάκιση του Δημήτρη Ασπιώτη, του αποκαλούμενου “κτήνους της Κέρκυρας”.

Κρίθηκε ένοχος το 2012 για τον βιασμό επτά Βρετανίδων με την απειλή μαχαιριού και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 52 ετών. Τον Αύγουστο, ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος. Από τότε τα ΜΜΕ της χώρας κάνουν συχνά αναφορές στην υπόθεση. Εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου ITV μάλιστα φιλοξένησε ένα από τα θύματα του Ασπιώτη, την αεροσυνοδό της British Airways, Κέιλι Μόργκαν.

Η κοπέλα έκανε τις διακοπές της στον Κάβο της Κέρκυρας το καλοκαίρι του 2010, μετά την αποφοίτησή της από το πανεπιστήμιο. Ένα απόγευμα, ενώ έκανε βόλτα στην παραλία, ο Ασπιώτης ήρθε από πίσω της και την ρώτησε για την ώρα. Την χτύπησε στο πρόσωπο και την έσυρε ανάμεσα σε δέντρα, παίρνοντας το κινητό της τηλέφωνο και τα χρήματά της. Την κράτησε για 14 ώρες και την βίασε πέντε φορές.

“Δεν είχα ιδέα τι άλλο μπορούσε να κάνει” είπε η Μόργκαν. Τελικά κατάφερε να δραπετεύσει και πήγε κατευθείαν στην αστυνομία, παρά τις προειδοποιήσεις του ότι θα την σκότωνε αν ανέφερε τίποτα.

Όπως είπε κατά την τηλεοπτική της παρουσία, ένιωσε ανακούφιση όταν ο Ασπιώτης καταδικάστηκε σε πολυετή φυλάκιση και χαρακτήρισε “άδικη” για τα θύματα την αποφυλάκισή του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα