Φρίκη: Κέρασε συμμαθητές της κουλουράκια που περιείχαν τέφρα της γιαγιάς της

Φρίκη: Κέρασε συμμαθητές της κουλουράκια που περιείχαν τέφρα της γιαγιάς της
PIXABAY.COM

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη ενώ όλα τα αποδεικτικά στοιχεία προέρχονται από μαρτυρίες μαθητών που ανέφεραν ότι η ίδια η μαθήτρια τους αποκάλυψε το γεγονός.

Μια ασυνήθιστη καταγγελία ερευνούν οι αστυνομικές αρχές της Καλιφόρνια, σύμφωνα με την οποία μια μαθήτρια έφερε στο σχολείο και κέρασε τουλάχιστον εννέα συμμαθητές της μπισκότα που περιείχαν πέραν από αλεύρι, ζάχαρη και... τέφρα από τη σορό της γιαγιάς της.

Την καταγγελία έκαναν μαθητές του γυμνασίου Da Vinci. Τα μπισκότα δεν έχουν ακόμα ελεγχθεί από τις αρχές, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ισχύει το περιστατικό. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη ενώ όλα τα μόνα αποδεικτικά στοιχεία προέρχονται μέχρι στιγμής από τις μαρτυρίες μαθητών που ανέφεραν ότι η ίδια η μαθήτρια τους αποκάλυψε το γεγονός.

ADVERTISING

Τη διανομή των γλυκών φέρονται να έκαναν δύο μαθητές, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί επίσημα πόσα άτομα εμπλέκονται στο νοσηρό σχέδιο. Ακόμα και να εντοπιστούν οι ένοχοι, θα είναι δύσκολο να στοιχειοθετηθούν κατηγορίες.

Το γυμνάσιο Da Vinci αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για την υπόθεση, αλλά ανέφερε ότι οι εμπλεκόμενοι έχουν μετανιώσει. Ο διευθυντής του σχολείου Tyler Millsap σε επιστολή που απέστειλε στους γονείς των μαθητών δήλωσε ότι «δεν συντρέχει κάποιος κίνδυνος υγείας ούτε για το σύνολο των μαθητών ούτε για όσους φέρονται να κατανάλωσαν τα μπισκότα».

Πηγή: 

BBC

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ

24Media Network