Φρίκη! Μητέρα αλυσόδεσε το 8χρονο παιδί της σε κολόνα

Φρίκη! Μητέρα αλυσόδεσε το 8χρονο παιδί της σε κολόνα

Δεμένο με μια χοντρή αλυσίδα, με δύο λουκέτα, σε κολόνα σε πάρκινγκ, βρέθηκε ένα κοριτσάκι (pics)

Έναν περίεργο και σίγουρα κατακριτέο τρόπο για να συνετίσει το 8χρονο παιδί της βρήκε μια μητέρα, καθώς προκειμένου να το τιμωρήσει που έκανε μια μέρα "κοπάνα" από το σχολείο, το αλυσόδεσε σε κολόνα.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας. Περαστικοί είδαν έκπληκτοι το κοριτσάκι να είναι αλυσοδεμένο σε κολόνα, σε χώρο στάθμευσης οχημάτων σε συγκρότημα πολυκατοικιών, να κλαίει και να πιπιλάει τον αντίχειρά του.

Φρίκη! Μητέρα αλυσόδεσε το 8χρονο παιδί της σε κολόνα

Προσπάθησαν να το ελευθερώσουν, αλλά η χοντρή αλυσίδα είχε δύο λουκέτα, που ήταν αδύνατο να ανοίξουν χωρίς κάποιο εργαλείο. Επακόλουθο ήταν το παιδί να μείνει εκεί για περισσότερο από μία ώρα, πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία και επιληφθεί του θέματος.

Η μικρή είπε στους αστυνομικούς ότι η 30χρονη μητέρα της την είχε βάλει τιμωρία γιατί δεν είχε πάει εκείνη την ημέρα στο σχολείο. Οι αρχές εντόπισαν την μητέρα σε κοντινό διαμέρισμα, την μετέφεραν για ανάκριση και στη συνέχεια την άφησαν ελεύθερη.

Φρίκη! Μητέρα αλυσόδεσε το 8χρονο παιδί της σε κολόνα

Αξιωματικός της αστυνομίας δήλωσε: "Λάβαμε κλήση από έναν άνδρα, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι ένα 8χρονο παιδί ήταν αλυσοδεμένο. Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο. Κάτοικοι ισχυρίζονται ότι η κίνηση αυτή έγινε ως τιμωρία γιατί το παιδί δεν είχε πάει στο σχολείο. Μας ζητήθηκε να διερευνήσουμε το θέμα. Ο υπαρχηγός επιβεβαίωσε τις αναφορές και τις συνθήκες του περιστατικού".

Πηγή: The Sun

SHARE: