Γαλλία: Είχε μαχαιρώσει την έγκυο σύζυγό του ο άνδρας που σκότωσε την οικογένειά του

Διαβάζεται σε 2'
Γαλλία: Είχε μαχαιρώσει την έγκυο σύζυγό του ο άνδρας που σκότωσε την οικογένειά του
Φωτογραφία αρχείου iStock

Παρελθόν οικογενειακής βίας αποκαλύφθηκε για τον 33χρονο, ο οποίος συνελήφθη κατηγορούμενος ότι σκότωσε την οικογένειά του τα Χριστούγεννα στη Γαλλία.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από το παρελθόν του 33χρονου άνδρα που συνελήφθη στη Γαλλία, κατηγορούμενος ότι σκότωσε την οικογένειά του τα Χριστούγεννα.

Ο 33χρονος, γαλλικής υπηκοότητας, συνελήφθη στο Σεβράν, στο σπίτι του πατέρα του. Είπε ότι «γνωρίζει γιατί τέθηκε υπό κράτηση, μίλησε για τις προσωπικές κακουχίες του και την κατάθλιψή του», σύμφωνα με τον εισαγγελέα.

Από το 2017, παρακολουθείτο για ψυχιατρικές διαταραχές και κατάθλιψη. Στην οικία του βρέθηκαν συνταγές για ηρεμιστικά.

Από την έρευνα αποκαλύφθηκε παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας μεταξύ του 33χρονου άνδρα και της 35χρονης γυναίκας που έγιναν ζευγάρι πριν από 14 χρόνια και παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2023. Το ποινικό μητρώο του δράστη «στερείται από οποιουδήποτε προηγουμένου», υπογράμμισε ο εισαγγελέας.

Τον Νοέμβριο του 2019, ο πατέρας είχε μαχαιρώσει τη σύζυγό του στην ωμοπλάτη, ενώ εκείνη διένυε τον πρώτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το θύμα, γεννηθείσα στην Αϊτή, είχε αρνηθεί να καταθέσει μήνυση και είχε δηλώσει πως δεν επιθυμούσε τη βοήθεια από μια οργάνωση παροχής βοήθειας σε θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Μια έρευνα είχε ξεκινήσει και ο σύζυγος είχε τεθεί υπό κράτηση προτού νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο. Ο ίδιος υποστήριζε πως δεν ήθελε να κάνει κακό στη σύντροφό του που αγαπούσε: «Το μαχαίρι έφυγε από μόνο του», είχε δηλώσει, όπως είπε ο εισαγγελέας.

Η υπόθεση είχε τεθεί στο αρχείο λόγω ψυχιατρικής αναπηρίας, διευκρίνισε ο Μπλαντιέ.

Η μητέρα της οικογένειας ήταν «ένας πολύ καλός άνθρωπος, γνωστή σε όλους, πολύ πρόσχαρη. Ζούσε για την οικογένειά της. Ο άνδρας δεν εργαζόταν, εκείνη ζούσε την οικογένειά της», είπε σε δημοσιογράφους η Ναντίν Κουλιμπαλί, η φίλη και γειτόνισσα, η οποία ειδοποίησε τις αρχές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα