Γαλλία:Δικάζεται ο δολοφόνος 7 ανήλικων κοριτσιών

default image

Ο κατά συρροή δολοφόνος Μισέλ Φουρνιρέ, θα δικαστεί από κακουργιοδικείο των Αρδενών, στη βορειοανατολική Γαλλία, για 7 ανθρωποκτονίες ανήλικων κορι...

Ο κατά συρροή δολοφόνος Μισέλ Φουρνιρέ, θα δικαστεί από κακουργιοδικείο των Αρδενών, στη βορειοανατολική Γαλλία, για 7 ανθρωποκτονίες ανήλικων κοριτσιών.

Ο Φουρνιρέ κατηγορείται ότι διέπραξε 7 ανθρωποκτονίες μεταξύ του 1987 και του 2000, τις έξι στη Γαλλία και τη μία στο Βέλγιο. Ο 65χρονος Γάλλος, ο οποίος συνελήφθη το 2003 στο Βέλγιο, διώκεται επίσης για 4 βιασμούς και 3 απόπειρες βιασμού.

Μαζί του στο εδώλιο, θα καθίσει και η σύζυγός του, Μονίκ Ολιβιέ για συνέργεια. Η 58χρονη σύζυγός του κατηγορείται για συναυτουργία σε ένα φόνο και συνέργεια σε τρεις φόνους, όπως και για συνέργεια σε βιασμούς ή σε απόπειρες βιασμού σε πολλές περιπτώσεις.

Η εισαγγελία της Ρενς επιθυμεί τη διεξαγωγή της δίκης το ερχόμενο φθινόπωρο στην Σαρλβίλ-Μεζιέρ, αλλά η δίκη μπορεί να καθυστερήσει αν οι δικηγόροι του ζεύγους επωφεληθούν του διαστήματος που μεσολαβεί και προσφύγουν κατά του κατηγορητηρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα