Απίστευτο: Γέννησε δίδυμα ένα μήνα μετά τη γέννα του πρώτου της παιδιού

Απίστευτο: Γέννησε δίδυμα ένα μήνα μετά τη γέννα του πρώτου της παιδιού

Η νεαρή γυναίκα από το Μπανγκλαντές μεταφέρθηκε εσπευσμένα με έντονους πόνους στο νοσοκομείου, όπου οι γιατροί εμβρόντητοι διαπίστωσαν ότι στην κοιλιά της υπήρχαν ακόμη δύο μωρά!

Άναυδοι έμειναν οι γιατροί που έφεραν στον κόσμο τα δίδυμα μωρά μια 20χρονης γυναίκας στο Μπανγκλαντές, όταν πληροφορήθηκαν ότι πριν από 26 μόλις μέρες είχε γεννήσει πρόωρα και ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η περίπτωση της Αρίφα Σουλτάνα είναι μοναδική στα ιατρικά χρονικά. Η κοπέλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στο στομάχι. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν... ακόμα έγκυος και την υπέβαλαν σε Καισαρική φέρνοντας στον κόσμο τα δίδυμα μωρά της, ένα ακόμη αγοράκι και ένα κοριτσάκι, που επίσης χαίρουν άκρας υγείας.

ADVERTISING

Ο λόγος για την ανέλπιστη... διπλή εγκυμοσύνη με τα τρία μωρά, έγκειται στο γεγονός ότι η κοπέλα έχει δύο μήτρες, όπως μεταδίδει το BBC.

Η νεαρή γυναίκα έφερε στον κόσμο το αγοράκι της σε νοσοκομείο που βρίσκεται κοντά στο χωριό της στις 26 Φεβρουαρίου, ενώ στις 22 Μαρτίου μεταφέρθηκε εκτάκτως σε άλλο νοσοκομείο της περιοχής, σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο.

Η γιατρός που της έκανε υπέρηχο διαπίστωσε ότι η γυναίκα είναι έγκυος σε δίδυμα και αποφάσισε να προχωρήσει εκτάκτως σε Καισαρική προκειμένου να μην κινδυνεύσουν η μητέρα και τα μώρα της.

Όπως δήλωσε η Δρ Σέιλα Ποντάρ στο BBC, η γυναίκα και ο σύζυγος της είναι φτωχοί και ουδέποτε έκαναν υπέρηχο στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ούτε κατά την εισαγωγή της για τον πρώτο τοκετό, με αποτέλεσμα να μη γνωρίζουν τι πραγματικά συμβαίνει.

Η νεαρή μαμά και τα δύο μωράκια της πήραν εξιτήριο τέσσερις μέρες αργότερα, με τους γιατρούς να εκφράζουν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την τελική έκβαση αυτής της ασυνήθιστης εγκυμοσύνης.

SHARE:

24Media Network