Γεννητούρια μέσα στο μετρό τα Χριστούγεννα

Γεννητούρια μέσα στο μετρό τα Χριστούγεννα

Μέσα σε συρμό του μετρό γέννησε μία νεαρή στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. Καλά στην υγεία τους μητέρα και μωρό, χάρη και στη βοήθεια δύο ανδρών

Μια νεαρή γυναίκα κατάφερε με τη βοήθεια δύο αστυνομικών να γεννήσει την προηγούμενη Πέμπτη ένα αγοράκι μέσα σ'έναν συρμό του μετρό στη Φιλαδέλφεια, στις ανατολικές ΗΠΑ, παίρνοντας ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο δώρο—αν και λίγο πρόωρο.

Οι δύο άνδρες της αστυνομίας των συγκοινωνιών στη Φιλαδέλφεια (SEPTA) κλήθηκαν να βοηθήσουν τη νεαρή γυναίκα, που ζήτησε βοήθεια όταν αντιλήφθηκε ότι έσπασαν τα νερά μέσα στο μετρό, στο κέντρο της πόλης.

Ανέβηκαν στο συρμό και βοήθησαν να γεννηθεί το αγοράκι. Φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με κινητό τηλέφωνο δείχνουν τον έναν από αυτούς να βγαίνει από το μετρό με το αγοράκι στην αγκαλιά του.

«Έλπιζα να είναι μια ήσυχη ημέρα στη δουλειά», είπε ο αρχιφύλακας Ντάνιελ Κέιμπαν. «Αλλά αυτή ήταν μια όμορφη εμπειρία», πρόσθεσε μιλώντας στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC 10.

Παραδέχθηκε ότι φοβόταν λίγο. «Βαθιά μέσα μου, προσευχόμουν να έφθανε μια ειδικευμένη μονάδα με γιατρό. Αλλά τελικά ήταν μια ευλογία όλο αυτό, κατά τη διάρκεια των γιορτών, ένα μωρό των Χριστουγέννων».

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, ήταν απίστευτο», σχολίασε ο συνάδελφός του Ντάρελ Τζέιμς, ο οποίος πρόσθεσε ότι η μητέρα ήθελε αμέσως «να πάρει το μωρό» στην αγκαλιά της και ότι ο πατέρας πρόσφερε το πουκάμισό του για να τυλίξει το βρέφος ώστε να είναι ζεστό. «Αυτά είναι τα πιο όμορφα Χριστούγεννα που είχα ποτέ», πρόσθεσε.

Η μητέρα και το νεογέννητο, που διακομίστηκαν λίγο αργότερα στο νοσοκομείο, είναι καλά, ενώ και οι αστυνομικοί έχουν συνέλθει από τα έντονα συναισθήματα που δοκίμασαν.

Ο επικεφαλής της SEPTA Τόμας Τζέι Νέστελ ο τρίτος χαιρέτισε το πώς εκτέλεσαν το καθήκον τους οι άνδρες του μέσω Twitter, κι αυτό το «χριστουγεννιάτικο δώρο», αναρτώντας φωτογραφίες των δύο αστυνομικών. Και «για όσους ρώτησαν», σημείωσε ότι στο βρέφος δόθηκε «ελευθέρας», προσθέτοντας «συγχαρητήρια!» στους γονείς.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network