Γερμανία: Μπλόγκερ σκότωσε τη σωσία της για να σκηνοθετήσει τον θάνατό της

Γερμανία: Μπλόγκερ σκότωσε τη σωσία της για να σκηνοθετήσει τον θάνατό της
Αστυνομία στη Γερμανία iStock

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε στη Γερμανία με θύτη μία 23χρονη blogger η οποία βρήκε τη σωσία της, τη συνάντησε και τη σκότωσε με πάνω από 50 μαχαιριές.

Θα μπορούσε να αποτελεί σενάριο ταινίας θρίλερ στο Netflix, ωστόσο μερικές φορές η πραγματική ζωή ξεπερνά σε φρίκη ακόμα και τα πιο ευφάνταστα σενάρια.

Μπροστά σε ένα πρωτοφανές και αποτρόπαιο έγκλημα βρέθηκαν οι αρχές στη Βαυαρία, καθώς όπως υποστηρίζουν μία 23χρονη Γερμανίδα αναζήτησε μια σωσία της στο Instagram και τη δολοφόνησε μαζί με έναν φίλο της, προκειμένου να σκηνοθετήσει τον δικό της θάνατο.

Όταν το πτώμα μίας νεαρής γυναίκας βρέθηκε τον περασμένο Αύγουστο σε μια σταθμευμένη Mercedes στο Ίνγκολσταντ της νότιας Γερμανίας, οι πληροφορίες ανέφεραν πως το θύμα ήταν η Sharaban K, μια 23χρονη αισθητικός από το Μόναχο με ιρακινές ρίζες.

Παρόλο που ορισμένα μέλη της οικογένειας της Sharaban K είχαν αναγνωρίσει το πτώμα, μια έκθεση νεκροψίας την επόμενη μέρα δημιούργησε ερωτήματα σχετικά με την πραγματική ταυτότητά του. Η σορός τελικά διαπιστώθηκε πως ανήκε στην Khadidja O, μια Αλγερινή beauty blogger από το Heilbronn στη γειτονική πολιτεία Baden-Württemberg, η οποία ήταν επίσης 23 ετών.

Έχοντας και οι δύο μακριά μαύρα, ίσια μαλλιά, παρόμοιο χρώμα δέρματος και βαρύ μακιγιάζ, οι δύο γυναίκες ήταν “εντυπωσιακά όμοιες”, σύμφωνα με την αστυνομία, κάνοντας τον γερμανικό Τύπο να αναφερθεί στην υπόθεση ως “δολοφονία doppelganger.

Η Sharaban K και ο 23χρονος Sheqir K, με καταγωγή από Κόσοβο τέθηκαν υπό κράτηση στις 19 Αυγούστου του 2022, αλλά μέχρι τώρα οι αρχές δεν είχαν αναφερθεί δημοσίως στο πιθανό κίνητρο της δολοφονίας.

Σκηνοθέτησε τον θάνατό της

“Οι έρευνες μάς οδήγησαν να υποθέσουμε ότι η κατηγορούμενη ήθελε να κρυφτεί εξαιτίας μιας οικογενειακής διαμάχης και να προσποιηθεί τον θάνατό της για αυτό το σκοπό”, δήλωσε η Βερόνικα Γκρίζερ από το γραφείο της εισαγγελίας του Ίνγκολσταντ το πρωί της Δευτέρας.

Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία, αναφέρει ο Guardian, η Sharaban K επικοινώνησε με πολλές γυναίκες που έμοιαζαν με αυτήν, την εβδομάδα πριν από τη δολοφονία. “Δίνοντας διάφορες υποσχέσεις προσπάθησε να πραγματοποιήσει συναντήσεις, κάτι που αρχικά ήταν ανεπιτυχές”, είπε ο Γκρίζερ.

Όμως, η Khadidja O “έπεσε στην παγίδα” της και συμφώνησε να τη συναντήσει, δελεάζοντάς την με μία προσφορά καλλυντικών. Ο Sheqir K και η Sharaban K φέρεται να την πήραν από το διαμέρισμά της με αυτοκίνητο και σε μία δασική έκταση ανάμεσα στο Χέιλμπρον και το Ίνγκολσταντ, χρησιμοποιώντας ένα πρόσχημα έκαναν το θύμα να βγει από το αυτοκίνητο και την μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου

“Το όπλο του εγκλήματος δεν βρέθηκε, αλλά τα στοιχεία είναι συντριπτικά”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Andreas Aichele, στην Bild. “Το θύμα δέχθηκε περισσότερες από 50 μαχαιριές και το πρόσωπό της παραμορφώθηκε εντελώς“, ανέφερε επίσης.

Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι το ζευγάρι στη συνέχεια έβαλε το θύμα στο πίσω κάθισμα της Mercedes και οδήγησε στο Ίνγκολσταντ, σταθμεύοντας το αυτοκίνητο σε μια ήσυχη κατοικημένη περιοχή στις όχθες του Δούναβη, όπου ανακαλύφθηκε από τους γονείς της Sharaban K λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 16ης Αυγούστου 2022.

Αν και οι έρευνες συνεχίζονταν και άλλοι μάρτυρες έπρεπε να ανακριθούν, εντάλματα σύλληψης εναντίον των Sheqir K και Sharaban K εκδόθηκαν στις 26 και 27 Ιανουαρίου, δήλωσε ο εκπρόσωπος του εισαγγελέα του Ίνγκολσταντ. Εάν καταδικαστεί το ζευγάρι θα έρθει αντιμέτωπο με ισόβια κάθειρξη.

“Δεν συναντάς τέτοια περίπτωση κάθε μέρα, ειδικά με μια τέτοια θεαματική ανατροπή”, είπε ο Aichele στην Bild. “Την ημέρα που βρήκαμε το πτώμα δεν υπήρχε τίποτα που να μας προετοιμάζει για αυτή την εξέλιξη”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version